Szeretnék szemöldöktetoválást de anyám nem ad rá pénzt. Hiába dolgozom. Hogy szerezzek pénzt?
Férfi vagyok és a rajzolt szemöldökű lányok gusztustalanok. Rossz ránézni. Már pedig ha kapcsolatban vagy, a másik arcát látod a legtöbbször. (Jó, kivétel 18 alatt na. :))
Inkább maradjon hiányos, alig látható, csak természetes.
Komolyan mondom holnap megborotválkozom és odarajzolok egy borostát az arcomra.
válaszadók!
olyan szépen meg tudják manapság csinálni, hogy hirtelen meg sem lehet mondani, hogy az tetovált. Ne a tömött, full fekete vagy full barna csíkra gondoljatok! Szálasan nagyon szépen el tudják készíteni!
pl.:
ez valóban csúnya, de ilyet már épeszű ember nem csináltat, csak a fentebb linkelteket:
Kérdező! Ha dolgozol, hol a fizud?
dehogy dolgozik...
a nekem tetszik válaszából hamar kiderült, hogy csak egy durcás kamasz, akinek nem tetszik, hogy nem az van, amit ő akar...
érdekes, én mindig észreveszem, ha tetovált egy szemöldök, és a "szép" tetoválásokat is borzasztónak tartom.
minek kell ez.
"mindig észreveszem"
ez vicces.. ha nem vennéd észre, honnan tudnád, hogy az tetovált volt, csak nem vetted észre?? :D
Szerintem azért lényegi különbség van tetovált szemöldök és tetovált szemöldök között.
Van ez:
Ez a ku.rv@ ronda.
Meg van ez:
Szerintem teljesen okés, természetes hatású.
De neeeem, össze kell mosni mindent, mert csak a zöldre-kékre fakult háztető-szemöldök létezik, meg jaaaj természetesség, az a tuti, de ha pl valakinek nem nő rendesen szemöldöke, vagy valami miatt kihullott????? Az egyszerűen ugorjon le a Taigetoszról, mert a tetovált az csak sz.r lehet?
De hát csak fekete-fehér gondolkodás létezik, csak a végletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!