Szeretnék szemöldöktetoválást de anyám nem ad rá pénzt. Hiába dolgozom. Hogy szerezzek pénzt?
Ezt én sem értem.Ha dolgozol,hol a fizud??Mind leadod anyádnak??Hány éves vagy??
A következö pénzt nem adod oda!!!Vagy csak egy részét
a szemöldöktetoválás annyira de annyira közönséges.
erről lehet sajnos felismerni a kelet-európai nőket nyugat-európában :( mikor fogunk már kigyógyulni az ízlésficamból?
Figyelj,nem bántani akarnak a válaszolók, csak nem akarják,hogy te is nevetség tárgya legyél a menő tetovált szemöldökkel.
Ha pedig olyan szép,természetes hatásút szeretnél akkor add el valamelyik ruhádat vagy vállalj valami házimunkát,bevásárlást amiért pénzt kapsz. A másik meg,hogy addig ne csináltasd meg míg nincs saját kereseted és ha még akkor is akarod akkor csináltasd meg!:)
a szemöldöktetkó az első lépés a lárva-arc felé.
aztán jön a sz.*opós száj, méteres műköröm, odapirított szoláriumhatás... blehh.
Add el valami cuccodat és spórolj a fizetésedből, nyilván nem ingyen dolgozol.
Mindenképpen minőségi szalonban csináltasd meg, megbízható emberrel, akinek szép a referenciája.
Egyébként meg nem értem ezt a sok szidalmazót, van, hogy a természetes néz ki szörnyűen. Nekem hiányos, kusza, formátlan, össze-vissza halványszőke szemöldököm van, barna szemhez, fekete hajhoz, természetesen hagyva úgy nézett ki messzebbről, mintha totál nem lenne szemöldököm, közelebbről nézve látszottak csak a kusza fakó szőrszálak. Egy kozmetikus se tudott neki értelmes formát adni, az is extrahamar lekopott, a szemceruzával húzogatós meg bénán nézett ki, engem pont anyám beszélt rá, hogy tetováltassam, pedig rühell mindenféle testmódosítást, szóval el lehet képelni de szép volt az a természetesség. Nekem jól megcsinálták, tetszik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!