Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy hangzik a...

Szerintetek hogy hangzik a Felmina és a Leonis név?

Figyelt kérdés
Regényhez keresek neveket. Elég sok nyelvet beszélek, így ezek a nevek nem hangzanak számomra furcsán, ezért szeretném mások véleményét is kérni. Kinek, hogy tetszik ez a két név?
2009. okt. 23. 20:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Cole and Gloria
2009. okt. 23. 22:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Szörnyű.
2009. okt. 23. 23:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Felmina... hát, nekem is fogamzásgátló, bocsi. :D A Leonis bejön.

Kedvenc angol női nevem? Nem tudok dönteni, mert van egy csomó. Virginia, Tracy, Frances, Hetty, Charlotte (Cherry), Daisy. Persze attól is függ, milyen környezetben akarod őket "alkalmazni". Kedvenc férfinevek az Evan (kicsit ásványvíz :D) és a Damien. A származásukat illetően viszont bizonytalan vagyok... Ja, tuti tipp a csillagnév,azoknak egyedi hangzásuk, na meg persze rejtett, jellemről árulkodó jelentéseik vannak. Főszerepelőnek megéri ilyen nevet adni. :D

Na, bocsi, hogy ennyit hablatyoltam, jó regényírást!

2009. okt. 23. 23:06
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a neveket:) Nagyon sokat segítettek, ha még van jöhetnek:) Az utolsó kommentelőnek is köszönöm a bő választ a csillagnevek az tényleg nagyon jó ötlet:)
2009. okt. 23. 23:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem giccsesek.
2009. okt. 23. 23:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem jól hangzanak
2009. okt. 24. 08:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvenc angol neveim:Kendra,Jessyca,Bridgitte,Antonio,Daniel
2009. okt. 24. 09:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Nalunk a kovetkezo lanynevek jottek szamitasba: Isabella, Sophie, Liliana (Lilly), Alysha, Livia, Maeve, Charlotte, Scarlett, Daniella.

Fiunevnek: Christopher, Dylan, Damien, William.

A vegen kislanyunk az Isabella Maeve nevet kapta. Megjegyzem angol nyelvteruleten elunk, parom kulfoldi, igy fontos volt szamunkra h elso nevnek olyan nevet kpajon ami mindket nyelvteruleten gond nelkul le lehet irni, es nincs sem lebetuzesi sem pedig kiejtesi problema.

2009. okt. 24. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!