Szerintetek hogy hangzik a Felmina és a Leonis név?
Felmina... hát, nekem is fogamzásgátló, bocsi. :D A Leonis bejön.
Kedvenc angol női nevem? Nem tudok dönteni, mert van egy csomó. Virginia, Tracy, Frances, Hetty, Charlotte (Cherry), Daisy. Persze attól is függ, milyen környezetben akarod őket "alkalmazni". Kedvenc férfinevek az Evan (kicsit ásványvíz :D) és a Damien. A származásukat illetően viszont bizonytalan vagyok... Ja, tuti tipp a csillagnév,azoknak egyedi hangzásuk, na meg persze rejtett, jellemről árulkodó jelentéseik vannak. Főszerepelőnek megéri ilyen nevet adni. :D
Na, bocsi, hogy ennyit hablatyoltam, jó regényírást!
Nalunk a kovetkezo lanynevek jottek szamitasba: Isabella, Sophie, Liliana (Lilly), Alysha, Livia, Maeve, Charlotte, Scarlett, Daniella.
Fiunevnek: Christopher, Dylan, Damien, William.
A vegen kislanyunk az Isabella Maeve nevet kapta. Megjegyzem angol nyelvteruleten elunk, parom kulfoldi, igy fontos volt szamunkra h elso nevnek olyan nevet kpajon ami mindket nyelvteruleten gond nelkul le lehet irni, es nincs sem lebetuzesi sem pedig kiejtesi problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!