A húgom imád. Furán hangzik, de miért? (bővebben lent)
Az 5 éves húgom minden nap többször is elmondja, hogy én vagyok a kedvence, a legjobb barátja, stb. Van ikertestvére is! Miért imád annyira? Ilyenkor nem az anyját kéne szeretnie? Én 5 évesen imádtam anyát, ő volt a mindenem. Semmi különöset nem csinálok a húgommal, amitől imádnia kéne engem. De mégis én vagyok a mindene? Miért nem anyát szereti jobban? Tudom hogy fölnéz rám, meg ilyenek, de hát 5 évesen az ember az anyját imádja!
14/L
Mert te vagy a NAGYtestvére, aki minden szempontból ügyesebb, okosabb, talpraesettebb, bátrabb hozzá meg az ikertesójához képest. Közben meg mégsem vagy felnőtt, mint anyukátok és ettől ő "elájul":):) (Neked kiskorodban biztos nem volt idősebb testvéred, akire így felnézhettél, azért tartottad anyukádat mintának.)
De ez jó, örülj neki!
Köztem és a keresztlányom között csak 13 év van, és amikor 3-5 éves volt, csak velem akart lenni, imádott. Úgy ölelgetett, hogy majd megfojtott. :)
Szerintem ez az a korszak, amikor egy nagyjából ennyi idős személyt néznek a példaképnek.
Én nem bántam, hogy imád, olyan aranyos volt! Most meg már nagy csaj, el van foglalva mással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!