Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A húgom imád. Furán hangzik,...

A húgom imád. Furán hangzik, de miért? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az 5 éves húgom minden nap többször is elmondja, hogy én vagyok a kedvence, a legjobb barátja, stb. Van ikertestvére is! Miért imád annyira? Ilyenkor nem az anyját kéne szeretnie? Én 5 évesen imádtam anyát, ő volt a mindenem. Semmi különöset nem csinálok a húgommal, amitől imádnia kéne engem. De mégis én vagyok a mindene? Miért nem anyát szereti jobban? Tudom hogy fölnéz rám, meg ilyenek, de hát 5 évesen az ember az anyját imádja!

14/L

2010. szept. 11. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mert te vagy a példaképe!:)szerintem ez normális
2010. szept. 11. 17:56
 2/7 anonim válasza:
tetszik neki amit csinálsz,ahol viselkedsz,és ő is ijen akar lenni :) szerintem aranyos.
2010. szept. 11. 17:58
 3/7 anonim válasza:
100%
ahogy viselkedsz*
2010. szept. 11. 17:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Bár még mindig azon a véleményen vagyok, hogy egy 5 éves az anyját kéne hogy imádja, de mindegy:)
2010. szept. 11. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Mert te vagy a NAGYtestvére, aki minden szempontból ügyesebb, okosabb, talpraesettebb, bátrabb hozzá meg az ikertesójához képest. Közben meg mégsem vagy felnőtt, mint anyukátok és ettől ő "elájul":):) (Neked kiskorodban biztos nem volt idősebb testvéred, akire így felnézhettél, azért tartottad anyukádat mintának.)

De ez jó, örülj neki!

2010. szept. 11. 18:12
 6/7 A kérdező kommentje:
oké:)
2010. szept. 11. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Köztem és a keresztlányom között csak 13 év van, és amikor 3-5 éves volt, csak velem akart lenni, imádott. Úgy ölelgetett, hogy majd megfojtott. :)

Szerintem ez az a korszak, amikor egy nagyjából ennyi idős személyt néznek a példaképnek.

Én nem bántam, hogy imád, olyan aranyos volt! Most meg már nagy csaj, el van foglalva mással...

2010. szept. 11. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!