Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Személy vagy tárgyfüggő vagy...

Személy vagy tárgyfüggő vagy inább?

Figyelt kérdés
Mi a fontos neked? Hogy a megfelelő személyek vegyenek körül, vagy a környezeted tárgyai adnak megnyugvást biztonságérzetet?
2009. okt. 23. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Az a fontos, hogy meg tudjam valósítani az álmaimat. És ehhez mindig a megfelelő személyek vagy tárgyak legyenek segítségemre. Ha bármelyik hiányában nem tudok haladni, az bosszantó, ha haladok, ahhoz személy és tárgy is hozzájárul.
2009. okt. 23. 19:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Hopp. Akkor nem egészen pontosan fogalmaztam. Arra gondolok, hogy én például csalódtam az emberi nemben ezért tárgyakkal pótolom magamat amik elvesztése és jelenlétte nagyon fontos számomra. Ám a párom személyfüggő. Folyton magakörül akar látni mindenkit akit szeret és a személyes kontatkus részesíti előnyben. Ha valamit kap röttön képes megválni tőle és továbbadni. Semmihez nem ragaszkodik.
2009. okt. 23. 19:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Tárgyak.
2009. okt. 23. 19:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Értem, én nem vagyok ennyire szélsőséges. :-) Viszont személyek tekintetében nem ragaszkodom azokhoz, akik a közvetlen közelemben vannak, határainkon túl is vannak ismerőseim, akikkel tartom a kapcsolatot, nem csak magyar nyelven, és ők fontosak is, a tárgyak meg folyton váltakoznak, mikor mire van szükségem. De szükségem van személyekre és tárgyakra is, akkor érzem jól magam.
2009. okt. 23. 19:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Személyek, azok akiket szeretek: családtagjaim, testvérem, rokonok, ismerősök, barátaim(lányok, fiúk)!!! :)
2009. okt. 23. 19:57
 6/12 anonim ***** válasza:

nem értem ezt a kérdést.

pl. egy váza pótolja számodra a barátaidat, és ha eltörik, sírsz? vagy hogy tud egy festmény, szekrény, tálca, nemtommi megnyugvást és biztonságérzetet adni?

2009. okt. 23. 20:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Észreveszem magamon, hogy függőség csak egy létezik : FÜGGŐSÉG. Mikor eltűntek a számomra fontos személyek (elváltam), elkezdtem ragaszkodni a tárgyakhoz, hogy szeretett tárgyakkal körbevéve magam előállítsam magamnak a biztonság illúzióját
2009. okt. 23. 20:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Mindkettő, a családom is rettentő fontos meg a holmim is.
2009. okt. 23. 21:15
 9/12 anonim válasza:
tárgy!!:) azokba nem csalodok annyit!!:D pl. az orámhoz ha valaki hozzáér meg tudnám ölni!!:D meg csomo régi dolgot megörzök, dög nehezen veszem rá magam h vmit kidobjak!!:) még ilyen régi 10éves pulovernek a bilétája is megvan!!x)
2009. okt. 23. 21:39
 10/12 anonim ***** válasza:
kábítószer. az a kettő között van.
2009. okt. 23. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!