Nektek is ilyen kib. szottul rosszul esne? Igaza van a férjemnek, hogy féltékeny vagyok?
Egy olyan munkahelyen vagyunk a férjemmel, ahol elég sok külföldi megfordul a továbbképzésen, nem is említem miről szólnak a bulik.
A fiúk mindig előre megnézik, hogy kik jönnek és ki kit foglal le. A méricskélésen a férjem is ott van, elvárja, h mindig legyek velem, de nekem nagyon rosszul esik, amikor arról beszélnek, h ki h néz ki, ki tud biztosan mélytorkozni. A férjem is hangot a véleményének, és sokszor olyanok miatt fitymál le egy gyönyörű, modellnek kinéző nőt, ami miatt engem is lehet - pl. nekem kicsit távol állnak a szemeim, a múltkor meg egy másik nőre így képről azt mondta, hogy nem akar halat szájba b@aszni. Tehát ennyi erővel engem sem kellene vonzónak találnia.
Ha meg annyit mondok, hogy nekem ez rosszul esik, akkor meg mondja, h csak beszélnek róla, ne legyek féltékeny. Csak nehéz, amikor egy idegen nő képére áll fel neki...
Ne haragudj, én most nagyon bunkó leszek: Te egy ilyen emberhez mentél férjhez?
Vagy a házasságotok elején még nem volt ilyen? Azt ugyan kétlem, mert egyik napról a másikra egy tisztességes ember nem lesz ilyen ,hogy "húú, melyiket mélytorkoznám?" Jézus. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!