Most mit csináljak? A párom miért teszi ezt velem?
Már jópár éve együtt vagyunk, de nem élünk együtt. Nagyon jól megvagyunk, soha nem veszekszünk semmin, mindent megbeszélünk, közös programokat csinálunk, segítjük egymást mindenben, szeretjük egymást. De van egy elég fájó probléma :( 2-3 havonta elmegy a haverokkal és berúg. Ami önmagában nem gáz mert előfordul az emberrel, mert nem alkoholista meg soha nem jár kocsmába meg ilyenek, pár havonta megtörténik, ennyi. Viszont ilyenko mindig felhív telefonon és kőkeményen elkezd kötekedni velem és szidni, a "gyenge" hülyézéstől a kőkemény anyázásig. Hallottam már tőle hogy r.hadjak meg, qrva vagyok, meg a jó anyám is, meg menjek a p.csába és a többi. Soha nem szólok ilyenkor vissza neki mert tudom hogy csak rontanék a helyzeten, csöndben végighallgatom a "kedves" mondandóját.
Aztán másnap felhív és bocsánatot kér, igaz csak a felére emlékszik arra amit mondott nekem előző éjjel, de nagyon bántja a dolog és megígéri hogy soha többé nem lesz ilyen, és napokig látszik rajta a bűntudat és kutyaszemekkel kér bocsánatot, hogy nem tudja mi van vele olyankor ő ezeket egyáltalán nem gondolja komolyan. Mégis megtörténik újra és újra.
Ezt leszámítva semmi probléma nincs a kapcsolatunkkal, azt tudnám rá mondani hogy mindig is ilyennek képzeltem el egy kiegyensúlyozott, harmónikus kapcsolatot, amiben a felek mindent megbeszélnek és nem csak úgy vannak egymás mellett, hanem a másikért is megtesznek mindent. De ezen a részegen-szidás dolgon egyszerüen nem tudok eligazodni. Mit tegyek??????
Kérlek titeket ne gyertek azzal hogy ő alkoholista mert 2-3 havonta berúg (mert tudom hogy könnyen rámondjátok másokra) mert akkor alkoholista a magyar lakosság 90%-a is.
Tanácsért jöttem, remélem kapok! Köszönöm nektek!
Nem ertem... felhiv es minden ok nelkul azzal kezdi,h elszid?
Ha ez igy van, akkor ne haragudj, de benned semmi tartas sincs... en szoba sem allnek addig vele,amig nem konyorog sirva bocsanatert... Milyen vilagban elunk? Hogy engedhetsz meg ilyet? Erre nincs semmilyen mentseg es bocsanat!!! Aki szeret valakit, az ilyet nem csinal!
Csodalkozol,h ez ismetlodik es nem tisztel, hat te sem tiszteled sajat magad, mert az legelso adando alkalommal kivagtam volna!
Nem emlekszik mi??? Hagyjad mar...
Hany eves vagy?
A barátait ismered, jó viszonyban vagy velük? Csak mert elsőre arra gondoltam, hogy talán az ilyen kocsmázások alkalmával telebeszélik a fejét, és esetleg ezek hatására hord el mindennek...
Egyébként szerintem a legjobb ötlet az volt, ha felveszed, és amikor kijózanodott, lejátszod neki.
Köszönöm a válaszokat, nagyon sok hasznos tanácsot kaptam,köszönöm! Egyébként most neten írkál nekem mert telefonon nem ér el, iwiwről letiltottam de e-mailt már írt hogy bocsássak meg neki és nem akar elveszíteni nagyon szeret stb. Nem válaszoltam neki, és nem is fogok. Se ma, és legalább egész hétvégén. Át kell rágnom magam a dolgokon úgyhogy nem fogok rá reagálni bármit is ír, addig meg a telefonom is kikapcsolva marad.
Kérdeztétek van e valamilyen gyerekkori traumája, igen van, az apja részeges volt, az anyja eldobta őt, a mostohaanyja meg utálta és emiatt az apja verte állandóan ok nélkül, mert a mostohaanyja meg állandóan szidta őt az apjának. Végül a nagymamája nevelte fel.
Én 22 éves vagyok, ő jóval idősebb, nem huszonéves kamasz már.
Tanácsotokra máris megvettem azt a gyermeki önmagunk könyvet, a vaterán le is ütöttem, remélem mihamarabb megkapom mert azt akarom hogy olvassa el, és én is elakarom olvasni, remélem segít!
Én is 22 éves lány vagyok, de ezt elég gyerekesnek tartom, hogy kikapcsolod a telefonod és nem reagálsz semmire...
Én megmondanám neki telefonon, hogy végig kell gondolnom, hogy ezek után akarok e bármit is tőled. És hogy addig ne keressen amíg én nem jelentkezem. És ha ezek után is hívogat,írogat na akkor nem reagálnék. Ez a k*rvázás elég durva. Én a Te helyedben azt csinálnám, hogyha nagyon szereted és vele képzeled el az életed, akkor várnék egy kis időt, hogy mélyen nagyon gondolkozzon el azon, hogy mit csinált, és ha tényleg látom rajta, azt amit kell:) akkor adnék neki egy legutolsó utáni esélyt és ahogy még 1x megteszi egyből kirugnám, és nem is gondolkoznék rajta, hogy megbocsássak e, még akkor sem ha csillagot hozza le az égről, ha sír vagy bármit. Legyél erős, és nagyon sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!