Azok a férfiak, akik verekedősek, belekötnek másokba, a párjukat is előbb-utóbb bántalmazzák?
Nálam az utolsó három esett.
Két hete egyik barátommal hajnalban buli után sétáltunk haza egy szórakozóhelyről. Két cigó megállított minket és cigit kértek tőlünk. Nem adtunk nekik. Aztán elkezdtek kötözködni. Addig-addig fajult a dolog, hogy verekedés lett belőle. Egyiknek legalább két foga bánta.
Egy-másfél hónapja egy discoban véletlen meglöktem egy fickót aki egy kicsit magára borította a piáját. Épp elnézést kértem volna mire úgy meglökött, hogy majdnem hanyatt estem. Erre visszakézből kapta...
Kb olyan három hónapja egyik barátom szintén egy discóban szóváltásba került egy sráccal egy nő miatt. A srác barátja gondolt egyet és egy poharat hozzá vágott a barátomhoz. Kis híján arcon találta akkor pedig szépen összekaszabolta volna. Na több se kellett adott volt a verekedés.
stb
stb
stb
Lehet valaki szép engedelmesen osztogatja a cigijét cigóknak. Lehet valaki eltűri, hogy majd hanyatt lökjék. Lehet valaki eltűri, hogy a barátján törjenek szét egy poharat. De én nem!
Meg hiába mondogatják sokan, hogy az erőszak nem megoldás. Sok esetben csak az a megoldás vagy a nyúlcipő. Szerintetek mégis mit ér a szép szó pár kötözködős cigánnyal szemben?:) A jó nagy semmit! Sőt annál rosszabb!
De várom pl. az első hozzászóló konfliktuskezelési tanácsait az adott szituációkra!:)
Ezektől függetlenül még nőt sose ütöttem meg. De még csak a gondolata sem fordult meg a fejemben. Teljesen más dolog a kettő!
Aki kidobóként dolgozik, az nyilván gyakran kerül ilyen szituációba, így őket nem sorolnám most azok közé, akikről én beszéltem. Bár azért azt hozzátenném, hogy a sokszor igencsak viszket a tenyerük, szinte keresik a konfliktust.
11-es válaszoló! Amiket leírtál, azok alapján az jön le, hogy nem te kerested a balhét. Én is azt mondom, hogy nem kell mindent eltűrni és persze véde meg magát az ember, de szerintem az sem lehet véletlen pont mindig veled történnek ezek a dolgok.
Kétségkívül nagyobb az esély arra hogy aki verekszik az nőt is meg fog ütni, minthogy aki nem verekszik az fog.
De közel nem 100%.
Hiba %-ban gondolkozni az adott ember megismerése helyett s hiba egyik ember viselkedése alapján megitélni másik embert még akkor is ha van hasonlóság.
Bőven van verekedős agressziv ember aki sose lenne képes nőt megütni.
És bőven van nem verekedős ember aki megütne nőt.
Én pl. ha verekedére kerülne sor inkább elfutok, főleg a két cigány elől, de gyengébb férfiak elöl is.
De ha gyenge nőt látok - nálam jóval gyengébbet - akkor élvezem a helyzetet s előszeretettel verem el. Jó alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!