Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy békítsem meg a férjem?

Hogy békítsem meg a férjem?

Figyelt kérdés
Nem tudom a férjemet megbékíteni.csalódott bennem nagyot nem csaltam meg nagy telefonszámlát csináltam!most,meg állandóan ellenőriz,mit hova mennyit költök állandóan nézi a telefonom kivel mennyit beszélek és mindig rossz megjegyzéseket tesz!Tudom hogy hibát követtem el és már vagy százszor bocsánatot kértem de nem ő nem enged és nem akarja abba hagyni.félek hogy ebből válás leszde én nem akarom.én nagyon szeretem ő34 éves én meg 22 fél éve vagyunk házasok!de öt éve élünk együtt
2009. okt. 23. 09:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%

Hát nem hinném,hogy a telefon miatt válni fog.

Viszont lehet,hogy a fiatal husit szereti,aztán talált egy 15-16 évest.Akkor érthető miért akar kicsinálni.

(egyébként az is lehet,hogy megbánta már az esküvőt)

Normál esetben nem gáz a 12 év korkülönbség,hiszen egy pasi addig kitombolja magát ,a nők nagy része meg a huszas évei közepén gyereket szeretne.

Viszont az,hogy te mát 17 évesen vele éltél hm.Hány éves voltál,amikor összejöttetek?

2009. okt. 23. 12:11
 12/24 anonim ***** válasza:
Szóval mekkora is az a telefonszámla? Ha 100 000 forint felett van, akkor lehet, én sem bocsátanám meg neked egykönnyen... Inkább találkozz az emberekkel élőben, az nem kerül pénzbe... A magam részéről évente mintegy 3000 forintot telefonálok el, férjem szintén, érdekes módon soha nem volt probléma kettőnk között a telefonból...
2009. okt. 23. 14:00
 13/24 anonim ***** válasza:
Mii csináltunk egy hét alatt 90 ezres számlát. Mert elment a drága 6000 km-re s félreértette a mobilos infot. Én meg hülye, ráhagytam. Most aztán ugrott a plusszpénz, amiért annyit szenvedett a hőségben. Ettől elég idegesek lettünk mind a ketten, és idegesen nézegetjük a lebeszélt perceket. Mármint én, ő azóta csak sms-t fogad. És láss csodát, tudunk msn beszélni, napi 500 ft-ért. De én is ideges vagyok, ha meglátom saját magamat felvenni a telefonT!
2009. okt. 23. 14:54
 14/24 anonim ***** válasza:

anya mikor öcsém megszületett 3-4százezres telefonszámlákat csinált...

unatkozott a baba mellett...

rtl-en akkoriban indult be a betelefonálos játék...

mostohafaterom huzta a száját kicsit,de eszébe nem jutott komolyabban haragudni ezért...

nemhogy megszabni hogy mire költhet

2009. okt. 23. 15:53
 15/24 A kérdező kommentje:
16000 számlám volt és most meg jött egy 12000 nektek nem nagy összeg de már most nincs munka helyem és ő dolgozik rengeteget éjt napalt itthon sem tölti mert dolgozik és tudom hogy azt csinálja!!és persze értem én hogy dühíti őt hogy ő keresi a pénzt havi 200 ezret úgy hogy itthon sincs én meg elbeszélgettem.a főnök asszonyommal meg kocsmai emberekell telefonáltam.
2009. okt. 23. 16:02
 16/24 A kérdező kommentje:
na igen kivel beszéltem a főnökasszonyommal meg kocsmai emberekkel.most nincs munka helyem és meg is értem hogy naiv voltam és ezért dühös hogy lehettem ilyen hülye ezt szó szerint mondta:hogy nem értem meg azért dolgozik hogy én telefonálgathassak?!meg hogy sutyiba telefonálgattam még a szabad napjaimon is elvonultam és telefonáltam átvertem szemét kis rafkós vagyok azt mondta!és ez annyira fáj már hogy így bánt!!
2009. okt. 23. 16:06
 17/24 anonim ***** válasza:
keress sürgősen munkát,mert nem csak a telefonnal lesz baja,hanem egy darab csokival is....
2009. okt. 23. 16:51
 18/24 anonim ***** válasza:
67%

Abban igaza van, hogy jó nagy hülye voltál. Én nem is értem, hogy tud valaki 120 ezres számlát csinálni, nálunk anyukám a falat kaparja kínjában, ha véletlen 10 fölé megy, ugyanis ez nálunk katasztrofálisan sok...

Megértem, hogy haragszik, teljesen jogosan, remélem belátod te is. Mostantól rá se nézz a telefonra, bizonyítsd be neki, hogy meg bírod állni a telefonálgatást. Max. akkor nyúlj telefonhoz, ha munkát keresel, és akkor se félórákat beszélgess, hanem ha találsz egy érdekeset, azonnal kérj egy időpontot, amikor találkozhattok, és személyesen intézkedj.

Viszont a férj részéről kicsit durva, hogy szemét rafkósnak nevezett... Emiatt ő tartozna bocsánatkéréssel. Bár ha mérgében mondta, talán belefér a dolog, ugyanis egy ilyen sokk hatására az ember tud érdekes dolgokat mondani....

2009. okt. 23. 16:53
 19/24 anonim ***** válasza:
nem 120,csak 12 ezret irt
2009. okt. 23. 17:19
 20/24 A kérdező kommentje:
na igen igaza van és én meg bántam !!teljesen megértem biztosan én is így reagáltam volna!!!hétröl hétre rosszabb még most jön egy részletes számla na az még kiborít biztos!!de utána csak jó jöhet mert az mondják sok rossz után jön egy kis jó!Egyébként hétfőn kezdek a munkahelyen és heti fizuban leszek ugy hogy talán ez segít és nem telefonálok!!most már egy kicsit kezdhetne bennem bízni!!tegnap az email-eimet is megnézegette meg az msn-em...szóval nem bizik...vagy én fujjom már fel már nemtudom kezdek bedilizni tőle...
2009. okt. 23. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!