Mit gondoltok a Bianka névről?
Érdekes vagy, kérdező. Biankából Nikoletta akarsz lenni? Én is Bianka vagyok, igaz, 28 éves, és a korosztályomban alig akad másik. Nagyon szeretem a nevem, régen sokat dicsérték, milyen szép, milyen különleges. Ma már nem olyan ritka, mint anno, de még mindig szeretem. Talán kicsit lányos, de megszoktam, megszerettem.
Soha nem akarnék Nikoletta lenni. Nikikkel Dunát lehet rekeszteni, míg a Bianka azért kicsit különlegesebb. Miért akarsz tucat-nevet?
Mentségemre szóljon: szép név a Nikoletta, nincs vele baj, de nem értem, miért cserélné le valaki a Biankáját Nikolettára? Mert ha Euláliának hívnának, megérteném, tesó, de így...?
14: de ha neki a nikoletta tetszik, akkor miért ne? szerintem sem szép a nevem (bianka), én is sokáig le akartam cserélni. ízlések és pofonok!
én 25 éves vagyok, egyetlen nikolettát ismerek, biankát magamon kívül meg még 4-et.
Engem Nikolettának hívnak. Sokáig Nikolettként írtam a nevem, de amikor személyit kellett csináltatni rám szóltak, hogy írjak a betűt is a végére, mert úgy hivatalos. Egyébként nekem nincs bajom vele. Ja és nem vagyok kisebbségi!!!!:):):)
A Bianka szép név, egy munkatársam is így hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!