Mit tehetnék, hogy végre jobb legyen?
A szüleid hogy viszonyulnak ehhez? Nincs lehetőség arra, hogy összefogva kitaláljatok valamit?
Kezdj el spórolni, más megoldás sajnos nincs, csak a költözés. Terrorban nem lehet élni.
Dolgozott valaha a bátyád?
A szüleid miért tűrik ezt? Mi az indokuk? Beszéltél már velük erről?
Egyébként tojd le magasról. Mondjon, amit csak akar. Se munkája, se saját lakása, se családja. Az ilyen mondjon, amit csak akar. Ne válaszolj neki.
szia!
Mindjárt kapom majd a 0% de azért le írom.
A barátnőm élt hasonló családban mint te. Ott is zsarnok öcsike mindenkit fenyeget mindennel. Ez egészen addig ment amíg egyszer nem hallottam a saját füllemel, hgoy közli a barátnőmmel, h mindjárt, hogy szájba vágja. Ekkor oda léptem és közöltem, hogy ha ilyen erős vagy barátom akkor hajrá itt vagyok. Ezt a kijelentést nyomatékosításként néhány szemléltető ütés követte. Utána a srácot kicserélték, össze tört a kis hitte, hogy ő a király mert tőle félnek és mindent megtehet. Majd pár év alatt egész normális ember lett most már saját családdal és normális értékrenddel. Neki 19 évesen ez kellet. A te bátyád mondjuk már 27 éves lehet, késő volna bármi, de lehet hogy ott is használná néhány atyai vagy jó baráti tockos a hülye gyereknek és utána változna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!