Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Egyszerűen már...

Miért van ez? Egyszerűen már kikészülök.

Figyelt kérdés

Szóval a párommal több mint másfél éve együtt vagyunk, imádja a motorokat, autókat, az ilyen féle rally-kat stb.

Én sose voltam ez a típus, nem mondom, hogy utáltam, nem volt vele semmi bajom.

A volt barátnőjével vagy 4évig összevissza együtt voltak és hát nagyban ment a motorozás,motoros baromkodás, a párom autójával a rallyzás és stb.

A kapcsolatunk elején nem zavart ha mentünk ilyenekre vagy néha elkapta az "állatkodás" az autóval, de később megtudtam, hogy ugyanazokra a helyekre vitt el(fürdőzés eldugott helyen, fel nem fedezett földutak amik jók a baromkodásra és csak ők tudták és sorolhatnám még)

Nekem az ilyenekről mindig a másik jut eszembe, hogy milyen jól el lehettek,meg hogy biztos eszébe jut olyankor a páromnak a régi szép idő..

Előtte is szerette az ilyeneket kiskorától fogva,de annó az exébe teljesen bele volt bolondulva, és hát sokáig együtt voltak, meg persze az is az élete része volt.

Úgy érzem mintha második lennék..velem is ugyanezeket akarja csinálni...újra az a mókuskerék csak másik alannyal.

Nekem ez fáj, és emiatt rühellem ezeket..a motorokat, autós show-kat és az ilyeneket.

Nemtudom miért vagyok/lettem ilyen, de utálom mikor mondja hogy majd megyünk motorozni(még sose mentem el vele,mert nem akarok az ex kettő lenni) hiszti rohamot kapok,de úgy érzem, mintha őt akarná pótolni(nem így van, mert akkor hozzá menne és nem velem lenne)de ez az érzés teljesen eluralkodik rajtam..ilyenkor kikapcsol minden és "megbolondulok" ...

Szörnyen érzem magam, úgy érzem, hogy az ex mindent elvett tőlem, vele élte meg az állatkodásokat, hülyéskedéseket, "fiatalság,bolondság-ot" is..

Én meg nemtudom ezt a hobbit elfogadni, velem nincs hobbija (motorozás meg stb. mert nem akarom csinálni meg azmár "másé" )

Nemtudom valaki megért-e, tudom, hogy ez így nem jó és nemnormális,de sehogysem tudom megváltoztatni a véleményem, viselkedésem.

Valaki tudna segíteni nekem?Mit tegyek? Vagy valami?

Ő nem érti meg,unja és kezdi megelégelni hogy már ezredjére is ebből van a cirkusz.

De pl ha én ugyanazt csinálnám vele mint az exeimmel, nekem igen is eszembe jutna hogy régen mivolt a másikkal stb.

Bocsánat, hogy hosszúra sikeredett.

2013. júl. 25. 23:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igazatok van jól tudom..de hiába szeretnék, nemtudok rajta változtatni és még mindig borzasztó ez az érzés..nem normális.

Kedves utolsó válaszoló rátapintottál a lényegre...féltékeny vagyok az exre mivel sokáig együtt voltak és a párom nagyon szerette (első nagy szerelem) vagy minek nevezzem.

Minden vele kapcsolatos dologra féltékeny vagyok,mert vele sokáig csinálta stb...vagy nemtudom hogy írjam le...

Irígy vagyok rá és sajnos tényleg a páromon csattan.

Nemtudom mit tegyek, hogy legyek ezen túl.Iszonyatosan zavar.

Kevesebbnek érzem magam mint az ex.Velem nem tud úgy szórakozni ahogy azzal.(motor stb stb stb.) nem mondott ilyet soha,de én így érzem.Ha elmennék vele ilyen motoros vagy autós dolgokra, ha jól is érezném magam, akkor is azt érezném belül hogy a másikkal biztos jobb volt, a másikkal biztos jobban érezte magát stb.

Nem vagyok csúnya, szebb vagyok az exnél (nem túlzok,de az ilyen cérna szemöldökű volt,beesett ló szemekkel, sápadt..) De annak sokkal nagyobb melle van mint nekem..majdnem duci.

az ex "mellett" annyira egy sz@rnak érzem magam, hiába velem van nem vele, akkor is sokkal kisebb rendűnek érzem magam és hogy én sose léphetek feljebb azon a szinten amennyire azt szerette stb.(persze ezt csak én gondolom így)

egyszerűen szörnyű és nemtudom mit tehetnék..

2013. júl. 27. 18:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem 8 évig együtt volt az első barátnőjével, amikor szakítottak, akkor voltak 26 évesek. 8 év. Engem 3 év után elvett és 1 éve vagyunk házasok. 4 éve vagyunk együtt. Most hüppögjek, hogy az ex meg ezer éve ismeri a férjemet, és 8 évig voltak együtt? Minek, ha engem szeret, velem van, és az exe csak haverszámba megy? Ha ilyen szinten féltékeny vagy, előbb vagy utóbb belefárad a párod és lecserél. Bíznod kéne magadban, hogy nem passzióból van veled a párod. Kit érdekel, hogy mekkora bögye van, ha most a tiéd érdekli? És, ha egyedül is szívesen elmegy a motoros rendezvényekre, akkor meg pláne nem értem, mi a gond...
2013. júl. 29. 08:39
 13/13 A kérdező kommentje:

Igazad van csak ezt sokszor elfelejtem..

Nélkülem nem megy el..inkább akkor nem vesz részt az ilyeneken,vagy én gondolom meg magam, hogy na akkor menjünk,mondjuk ez ritkább...

Tudom, hogy velem van együtt meg engem választott,de akkor is félek, hogy eszébe jutnának a régi idők.

És azt is tudom, ha nem változtatok akkor elveszítem..

2013. júl. 29. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!