Párunk nélkül nyaralni menni? Gáz vagy nem gáz?
Egyáltalán nem gáz főleg ha egy csajos hétvégét tartotok.
Én párom ebből sosem csinál ügyet.
Mi már 4 éve vagyunk együtt, de többször is volt már hogy egymás nélkül mentünk el picit több napos hétvégékre barátokkal.
Tavaly a családommal mentem nyaralni, a párom nem jött velünk, igaz hogy meglett hívva de nem engedték szabira. Persze nélküle én sem akartam menni de mondta hogy ez nekem jár pihenjek nyugodtan.
Nem értem miért van egy hétvége miatt kiakadva.
Nem gáz, de elég világos, hogy a párodnak ez nem fér bele egy kapcsolatba.
Mi 4 éve vagyunk együtt a párommal és mi sosem voltunk még külön nyaralni, legyen szó akár 2 napról. Mi nem igényeljük, hogy külön elmenjünk 1-2 napra a haverokkal inkább együtt megyünk.
De ezt kapcsolat válogatja. Neked belefér, neki nem! Próbáljátok ezt megbeszélni, megoldani, mert, ahogy te is írtad ha elmész a barátnőiddel akkor az neki lesz rossz, ha nem akkor neked és bizony később egy veszekedésnél felfog hozódni, hogy "látod mit megtettem érted" stb.
Nem gáz. De nem értem, a párodnak miért sértő ez? Van életed rajta kívül is, ennyi a történet.
Nem lehet, hogy neki nincsenek barátai, akikkel eljárjon és ezért féltékeny? Ez magyarázhatja ezt a viselkedést. Mondjuk ettől még nem ártana tudatosítani benne, hogy te egy külön ember vagy, akinek van külön élete.
A barátom a családjával volt Amerikában 3 hétig, én nem mentem, mert nincs rá pénzem, ahhoz, hogy ők fizessék meg nagyon sokba került volna. Közben én is voltam barátnőkkel nyaralni egy hetet.
Miután hazajött, elmentünk közösen is Siófokra. De egyébként tavaly is volt a szüleivel külön nyaralni, akkor meg azért nem mentem, mert gyakorlatom volt. De ebből még egyszer sem volt probléma, naponta Skypeoltunk vagy telefonáltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!