Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósékkal mi legyen?

Anyósékkal mi legyen?

Figyelt kérdés
Egy évbe 2x látogatják az unokákat,és akkor sem foglalkoznak velük,csak beülnek és vannak maguknak.1 óra után lépnek.Így megy évek óta. A gyerkőcök nem akarnak hozzájuk menni,pedig 15 percre laknak tőlünk.Legutóbb azt mondták a férjemnek,hogy nem tudják elfogadni,hogy hamar megnősült.Jelzem 20 évesen,azért annyira nincs hamar.Azóta is nagyon szeretjük egymást.Hogyan tovább?Mit mondhatnék nekik?Jönnek az ünnepek,mi legyen?
2009. okt. 22. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem semmi. Maradjanak csak maguknak.
2009. okt. 22. 14:50
 2/8 anonim válasza:
79%
igen. nem neked kell lépni. én 15 éves vagyok, nagyapám meghalt, nagyanyámat meg évente 1x látom max.. mikor átmegyünk karácsonykor.. akkor is szarik rám... ajándékot se kapok. de nem is kell, csak nagymama létére az év többi részén nem is érdekli, hogy élek-e még egyáltalán... de apukámat sem hivja fel soha. szóval nem vagy egyedül
2009. okt. 22. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
nem tudsz mit csinálni, erőltetni nem kell, aztán majd rájönnek, hogy butaságot csinálnak!
2009. okt. 22. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Igen kimondták, hogy nem tudják elfogadni!Ebben minden benne van,Ti csak magatokkal törődjetek az ősök meg majd bánhatják amikor azt látják ,hogy remekül megvagytok!
2009. okt. 22. 14:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Na ezt mondom én is.Szeretet nem lehet erőltetni.Annak szívből kellene jönnie.
2009. okt. 22. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
20évesen elvenni valakit azért sztem tleg elég korai, de igazából ennek itt nincs lényege. Ettől még látogathatnák az unokájukat, ha szeretik meg a fiukat is. Nézd, erőltetni nem szabad, fölös, nem jobb az sem, ha kényszerből mennek a gyerekhez jópofizni, akkor inkább ne menjenek.
2009. okt. 22. 15:13
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
semmit ne csinálj. ha ilyenek, akkor nem értenének úgysem a jó szóból.... egyszerűen hagyni kell, ha a párod akarja, látogassa, Te pedig örülj, hogy ritkán látod, ha ilyenek.
2009. okt. 22. 15:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy veled van első sorban bajuk?A tipikus "nem ilyet képzeltem a fiamnak" című dolog...nálunk is ez van,de mi ettől függetlenül jól meg vagyunk a párommal és most már van egy pici fiunk is,akit ők sem látogatnak.
2009. okt. 24. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!