Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Köszöntsek névnapot ezek után?

Köszöntsek névnapot ezek után?

Figyelt kérdés

Nyáron volt a névnapom, amit anyósék-sógornőék (5 éve vagyok férjnél) szépen elfelejtettek, pedig itt voltak nálunk aznap, a szüleim is itt voltak, akik virágot hoztak, én süteménnyel készültem, nekik mégsem ugrott be, hogy itt bizony névnapot ünneplünk... Én és szüleim sem reklámozták, hogy névnap van.

Az már más kérdés, hogy a férjem finoman figyelmeztethette volna őket, főleg azok után hogy egyszer apósom itt fontoskodott, hogy "anyucikámnak (értsd anyós)szülinapja lesz ám, ne felejtsétek el!".

Én mindig megköszöntgettem őket szépen, személyre kigondolt ajándékokkal, viszont ez az eset rosszul esett.

És most közeleg anyósom névnapja, szívem szerint nem köszönteném fel, eszem szerint igen, nem akarok olyan szinten lenni mint ők.

Ti mit tennétek?

2009. okt. 22. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%

Én nem köszönteném fel, valahogy nem tudnám lenyelni h ők szimplán figyelembe sem vették a névnapomat. Aztán majd húznák a szájukat h vajon miért nem köszöntök, na és akkor elmondanám h azt hittem nekik az ilyesmi nem lényeges mivel az enyémre sem figyeltek:)

Amúgy én annak veszek csak ajándékot szülinap/névnap aki viszont vesz, ha egyszer kimarad nála, akkor utána már nálam is.

2009. okt. 22. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Küldjél egy képeslapot.

Ha véletlenül felejtette el,akkor kapcsolni fog,ha nem akkor jövőre még ennyit sem kell tenned.

Azért viszont nem pofázhat,hogy még meg se köszöntötted.Viszont jelzés értékű.

2009. okt. 22. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Most ez komolyan akkora baj? Ennyire komolyan veszitek a nevnapokat?

Engem meg szulinapomkor se koszontottek fel, de nem erdekelt. Nem ettol vagyok boldog,h felkoszont-e vagy sem, a lenyeg,h a fia felkoszont. Es ennek ellenere felkoszontom a szuli-, nevnapjan.

2009. okt. 22. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:

13:38nak

aji = ajándék

2009. okt. 23. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!