Levente névnapot mikor tartják?
Szia.
Egyetértek előttem íróval,valamint megkérdeztem két Levente ismerősömet,egyikőjük június 28.-án másikuk november 12.-én tartja,a szüleik így jelölték ki még gyerekkorukban.A férjem Tamás, a tágabb családom márciusban köszönti fel, én és a szüleim decemberben.Nincs olyan,hogy "igazi",ahhoz nagyon bele kell menni a név múltjába,hogy megtudd,pontosan melyik volt először bejegyezve.Tartsd sztem ott,ahol neked tetszik.Melody
Szia!
Az én kisfiam Levente 1 évben ha jól emlékszem kb 4 alkalommal lehet névnapot ünnepleni neki. Mi kezdetben jun 28-án tartottuk. De mivel a rokonok rendszerint 18-án köszöntik fel őt így maradtunk ez utóbbiban. Ugyanis ha 28-án lenne mindig elfelejtenék, mert a férjem ágán ilyenkor köszöntik a Lászlókat és a kisfiam így feledésbe merült még anyóséknál is.
Így viszont irtó kényelmes: nekem jún .11-én van a születésnapon a nagypapámé jún. 12-én az apósomé jún. 13-án, anyukámé jún. 24-én, így a jún 18 Levente nap igazán kényelmes és nem marad ki semmiből a kisfiam. Gergely nap is hasonló.
Szia! A két időpont jól van megadva valóban.
Amit valóban tudni kell: Vannak nevek, amiket többször jelölnek a naptárban.
MINDIG A SZÜLETÉST KöVETŐ ELSŐ NÉVNAPOT KELL FIGYELEMBE VENNI!
Neked:
Júni 18. Arnold / Levente nap a megfelelő számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!