Hogyan kezeljem anyám állandó nyávogását? 5 éve elköltöztem otthonról, de a mai napig elvárná, hogy eltartsam. Felfogja valaha, hogy ez sosem fog megtörténi?
Az elmúlt 5 évben rengeteget veszekedtünk. Lassan 4 éve nem dolgozik, mert nem akar, dohányzik, és mindezek ellenére elvárja, hogy a fizetésem hazaadjam. Nekem már családom van, és a lakáshitelem miatt nem is tehetném meg, hogy a fizetésemből hazaadjak. A férjem meg is ölne, ha megtudná.
Egyszerűen utálok vele beszélgetni. Minden beszélgetés teljesen leszív. Sosem tud semmi jót mondani, mindig csak az anyagiakra panaszkodik.
Ha megyünk haza, és megkérdezem, mi lesz az ebéd, közli, hogy az amit hozunk. Ha veszünk magunknak valamit, rögtön hisztizik, hogy neki miért nem vittünk pizzát, miért nem vittük étterembe stb. Már nagyon megalázónak találom. Sokszor annyira be akarja bizonyítani, hogy nincs pénzük, hogy a férjemmel magunknak úgy kell ételt vinni, ha enni akarunk valamit.
Emellett cigire, és egyéb dolgokra mindig jut.
Már kezd nagyon elegem lenni belőle. Próbáltam azzal, hogy nem keresem, csak apuval, és a tesóimmal beszélek, de hónapig nem úszhatom meg. Próbáltam neki én is panaszkodni, de csak rákontrázott.
Hogyan tudnám ezeket a helyzeteket kezelni? Már nem bírom idegekkel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!