Miért nem lehet olyan férjem, mint másoknak?
Persze ez igen csak tág meghatározás de annyira szeretnék mondjuk egy igazi papucs férjet. Irígykedem a szomszédban élő ronda nőre is ( persze ezt nem azért írom mert én vagyok a világszépe) szóval vágynék egy kiszámítható, csendes férfire akinek elég az, ha a családjának a boldogulása a fontos.
E helyett van a tökös , vagány, álandó nyughatatlan, Ő mindig megy, csinál valamit és , ha a gyerekért kell elmennie egyszer az iskolába akkor tuti az utolsó pillanatban megy érte, mert mindig van egy fontosabb dolog. Más is van így ? Én így érze magam 10 évi házasság után.
Köszönöm a válaszokat.
Igen, az ember ahhoz megy férjhez akit választott,(jobbik esetben) csakhogy miért változik meg minden amikor már gyerekkel éli tovább az életét.
És különben is, azt nem lehet lepróbálni, hogy milyenné változik a férfi amikor gyerek is lesz. Mert igenis megváltozik mindenki, mivel más lesz az élete.
És nem érek rá nagyon , mivel most jutottam megint odáig, hogy leüljek a sz.gép elé.
Egyszerűen elegem van több mindenből. Azzal,hogy a gyerekért később megy csak 1 példát mondtam. Nem volt kedvem fölsorolni mindet. (amúgy mindig én megyek viszont ha neki kell érte menni 1× , akkor sem sikerül) Miért a család az utolsó?
Amúgy tudom, hogy bennem is van hiba. Pláne akkor érzem amikor olyan mérhetetlen düh van bennem a férjem iránt, hogy legszívesebben csak ordítanék. Nem ilyen vagyok és sosem voltam ilyen!- Viszont a férjem édesanyja ilyen volt.
Kérdezem én-- Mi tesszük egy párkapcsolatban a párunkat azzá amilyen? Amit mi is láttunk és tapasztaltunk, amibe felnőttünk? ------
Az ősi ösztönök hogyan működnek nálatok?
A létfenntartási, egyértelmű mindkettőtöknél.
Na, de a fajfenntartási? Legtöbbször ezek környékén vannak a problémák.A nőknél a gondoskodás különböző feladataival a fajfenntartási ösztön kielégül
És a férjednél? A hímek ösztöne azt diktálja, minél több nőstényt termékenyítsenek meg.A mai kultúrában ez kivihetetlen, na de eljátszani sem lehet? Általában a nem túl szép hölgyek ha sikeresek a férfiaknál,a játéknak köszönhetik.Olyan érzést keltenek a férfiakban,hogy az a bizonyos ösztön kielégül.Ehez, még csak szexelni sem kell, csak néha játszani, de tudni kell, hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!