Persze ez igen csak tág meghatározás de annyira szeretnék mondjuk egy igazi papucs férjet. Irígykedem a szomszédban élő ronda nőre is ( persze ezt nem azért írom mert én vagyok a világszépe) szóval vágynék egy kiszámítható, csendes férfire akinek elég az, ha a családjának a boldogulása a fontos.
E helyett van a tökös , vagány, álandó nyughatatlan, Ő mindig megy, csinál valamit és , ha a gyerekért kell elmennie egyszer az iskolába akkor tuti az utolsó pillanatban megy érte, mert mindig van egy fontosabb dolog. Más is van így ? Én így érze magam 10 évi házasság után.
Az enyém több mint 20 év után is ilyen és nem adnám semmiért.
Szörnyen unalmas lenne az élet egy papucsférj mellet, azt hiszem nagyon gyorsan keresnék egy másikat.
2009. okt. 21. 19:06
3/12 anonim válasza:
Ez nehéz kérdés. de részben igaza van az előttem szólónak. Hozzám pl. múltkor a könyvtárban odajött egy srác, béna mód próbált ismerkedni..és még így sem engedtem neki. később a barátnőm mondta, hogy ezzel a pasival semmi bajom nem lett volna az életben. Kis helyes és nyugodt..."kockafej"..nah ez az ami riasztott.. szóval tényleg csak magunkra tudunk vetni:D
2009. okt. 21. 19:08
4/12 anonim válasza:
az elsőre gondoltam.
2009. okt. 21. 19:09
5/12 anonim válasza:
Örülj, hogy ilyen és ne csinálj belőle gondot magadnak. Mit fújod fel, hogy az utolsó pillanatban megy a gyerekért, ha egyszer érte megy, mert megígérte. Ő így intézi a dolgait, te meg túl aggodalmas vagy és zsarnokoskodni akarsz, ahelyett, hogy elfogadnád, ilyen. Te választottad... ha nem bírod, válj el és keress egy papucsot.
2009. okt. 21. 19:44
6/12 anonim válasza:
a szomszéd füve mindig zöldebb.
mások kapcsolatát csak kívülről látod. nem tudod, hogy ott milyen problémák merülnek fel.
és ha ennyire borzasztó a férjed, akkor miért mentél hozzá?
2009. okt. 21. 19:49
7/12 anonim válasza:
Hat en remelem az en ferjem nem olyan lesz mint a "mase"...
szerintem vele kellene ezt megbeszelni, miert csinal mindet az utolso pillanatban meg ilyenek. mondjuk szerintem ilyen volt akkor is mikor osszehazasodtatok,csak akkor meg nem voltak lathatoak...
nemtudom mit mondjak, az meg hogy irigykedsz nem vezet semmire, mentsd ami mentheto. keresd benne azt a ferfit akihez hozzamentel:)
udv
2009. okt. 21. 21:09
8/12 anonim válasza:
21 09 azt nem remélni kell. Olyat kell választani. Rajtatok múlik. Úgyis mindenki olyat választ aki iszik nagyképű balhés és nem olyat aki csendes nyugodt. Aztán meg jönnek a nők a férjem egy vadállat szöveggel.
2009. okt. 22. 03:22
9/12 anonim válasza:
De tényleg mibaja van ennek a kérdezőnek. Az a gond hogy megy a férje. Istenem ez a nő nagyon ráérhet ha ilyen gondjai vannak hogy ilyeneket kérdez.
2009. okt. 22. 03:25
10/12 anonim válasza:
Mindig gondolj arra,h rosszabb is lehetne:) Inna, játékgépezne, csajozna, verne...szóval becsüld meg így amilyen:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!