Van aki most szakított?
Figyelt kérdés
Lehet valami a levegőben, mert nemcsak én szakítottam, de két ismerősöm is a közelmúltban.. és nem "alkalmi" kapcsolatról volt szó, hanem együttélésről..közös család tervezéséről. Ráadásul nagyon hirtelen jött. Szakított valaki mostanában?? Mi volt az oka?2009. okt. 21. 18:57
1/10 anonim válasza:
mi egy hónapja szakítottunk, másfél év együttlét után. Fura, mert mi is közösen terveztük a jövőt, aztán elkanyarodtunk egymástól. Meg egyik haveromnál hasonló a helyzet, szóval bennem is felmerült a kérdés, vajon véletlen-e!
2/10 anonim válasza:
Szerintem velem mostanában fog szakítani a barátom... Kikapcsolta a telefonját, hogy ne érjem el.... :D Van valami a levegőben..:)
3/10 anonim válasza:
Kedden dobott ki a barátom..(multhét kedden).. de amúgy nem bánom:)
Lehet valami a levegőben tényleg:P
4/10 anonim válasza:
Én tegnap szakitottam bnőmnék pedig ma
szóval
5/10 anonim válasza:
Mindig vannak, akik épp most szakítanak, úgyhogy szerintem semmi különös nincs. Amúgy amikor én jöttem össze a barátommal, az én barátnőim is akkor pasiztak be, amikor mi szakítottunk, mindenki akkor szakított:)
6/10 A kérdező kommentje:
:) nem valami különös összeesküvés elméletre kívántam felhívni a figyelmet..de akkor is furcsa:) az egyik ismerősöm már a házasságot tervezte a másik pedig 8 azaz nyolc éve volt együtt a párjával. Mi pedig már a közös gyereken is elgondolkodtunk..szóval ilyen értelemben furcsa..hogy ez a dolog milyen szinten hirtelen jöhet.
2009. okt. 21. 19:31
7/10 anonim válasza:
Én januárban váltam, aztán egy barátom februárban, két másik a nyárom, a bátyámék szintén a nyáron.
Aztán a múlt hónapban megint egy ismerősöm, és a múlt héten egy másik ismerősöm.
Ez velem együtt hét válás ebben az évben az ismeretségi körömben.
Előtte 20 évben négyről van tudomásom.
(Ja és ezek sok éves kapcsolatok voltak, ahol váratlanul történtek meg a megcsalások, elhagyások, tehát egyiknél sem az volt az ok, hogy évek óta marnák egymást)
Számomra döbbenetes ez az év, ebből a szempontból. A másik a munkanélküliség, de az már egy másik téma.
8/10 anonim válasza:
Én most szakitottam a kutyámmal!
9/10 anonim válasza:
Szerintetek nincs ebben benne a gazdasági válság, meg az a depresszió, amit kedves kormányunk szabadított ránk?
10/10 anonim válasza:
Szerintem ilyen a 2009, én már várom a végét! 4 év után szakítottunk a barátommal, és ismerek mást is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!