Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkóság, illetlenség volt ez...

Bunkóság, illetlenség volt ez a mondat? Vagy anyósom reagálja túl?

Figyelt kérdés
Két kisfiam van, 2 és 4 évesek. Sógornőm kisfia 3 éves, nemrég kezdett el dolgozni, a kicsi ugyebár csak szeptembertől megy oviba. Én itthon vagyok még a nyáron, így természetesen felajánlottam, hogy vigyázok a keresztfiamra is. Szeretem, aranyos kissrác, jól megvagyunk négyesben, persze azért három kisgyerek néha idegőrlő :) Családi ebéden voltunk tegnap, megkérdezte másik sógornőm, hogyan bírom a három gyereket. Viccesen mondtam, hogy most tettem le a harmadik baba gondolatáról végleg, majd hozzátettem, hogy amúgy jól elvagyunk, jókat játszanak együtt. A gyerekes sógornőm nem sértődött meg, anyósom viszont felkapta a vizet, hogy milyen bunkó beszólás volt ez, miért ajánlottam fel ha nem bírom. Nem kavart végül balhét, mert meg tudtuk beszélni a sógornőmmel hogy tényleg nem úgy gondoltam, szívesen vigyázok rá, segítek neki. Jó a kapcsolatunk, tudom hogy ő is megtenné fordított esetben.
2013. júl. 22. 10:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%

5. Lefárasztott a hozzászólásod.

A lényeg, hogy értettem amit a kérdező írt és egyáltalán nem bunkóság. Én is mindig bátran kijelentem a családban, hogy imádom a rokongyerekeket, de mindig bevallom, hogy elfáradok tőlük. Szerintem ezzel sokan így vannak, főleg, ha nem a sajátjuk és nem bírom a képmutatást, amikor elvárják, hogy hazudj. Mert hazugság, más amikor megszülöd a sajátodat és ösztönösen képes vagy megfeledkezni magadról és más amikor csak oda kerül egy pluszban. Igen is rohadt fárasztó, de egyben csodás is, nem kell, nem lehet elvárni, hogy bírd. Persze bírod, kitartasz, mert vállaltad, de had legyen már véleményed. Nem Te voltál bunkó, hanem anyósod. Az én anyósom is imádja az unokáját, de elismeri, hogy kib..ottul elfárad, ha vele van. emberek vagyunk.

2013. júl. 22. 11:06
 12/12 anonim ***** válasza:
19%
Lefárasztott? Engem fáraszt ez a szó.
2013. júl. 23. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!