El Szeretnék költözni a gyerekekkel, megtehetem ezt?
Ja, hogy nem is egy fedél alatt éltek??? * Óh, hát akkor semmi beleszólása, ha nem külföld- bár azt nem tudom, hogy az Unios tagság miatt Ausztria pl. külföld-e?
Szóval annál nyugodtabban menj, - majd írd meg neki az új címeteket.
Másfél éve külön élsz, akkor mi nek írtad ki a kérdést??
A kérdésben azt írod hogy el szeretnél költözni. Megteheted-e?? Ha már másfél éve nem élsz otthon a kérdésnek nincs értelme...
Annyival egészítenám még ki az előttem szólókat, hogy ha te korrekt és normális szülő vagy, akkor a apát (akármilyen is- sőt, főleg azért, mert ilyen kicsinyes bosszúskodó) akár írásban emailben vagy levélben is értesítsd, hogy
"kedves xy. szeretnénk tudatni, hogy elköltöztünk, 2013 x.edikétől erre a címre tudsz jönni, hogy élj a láthatási jogoddal és találkozz a fiaiddal: (pontos cím).
Így lehet megközelíteni: pontos leírás tömegközlekedéssel, autóval stb.
Kérlek ezen a telefonszámon jelezd, ha jönnél, hogy a fiaid felkészülve, szeretettel tudjanak várni és fogadni.
Minden jót"
Én ezt megtenném, így senki nem vádolhat azzal a képtelen váddal sem, hogy bujkáltok az apa elől :)
A legközelebbi tárgyalás alkalmával a bíróságon is jelentsd be- de ezt az ügyvéded pontosan fogja tudni.
Minden jót kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!