Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom folyton fogdos ami...

A párom folyton fogdos ami engem nagyon zavar. Én úgy szeretnék élni mint a többi pár. Mit tegyek, hogy ne csinálja ezt?

Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 09:28
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó!!! Mekkora egy bunkó idióta seg**j vagy!!!!!
2013. júl. 21. 11:42
 22/34 anonim ***** válasza:
84%
Mert már miért okoska? Várjuk a válaszát, nem is ír. És nem írtam akkora nagy dolgot, hogy átmentem volna parasztba. Csak kivicceltem a kérdését, de aki nem is válaszol csak bedob egy kérdést az huzzon az oldalról az ilyenek miatt van egy csomó felelseges kérdés.
2013. júl. 21. 11:45
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem, ha a párom az utcán markolássza vagy csapkodja a hátsómat. Nagyon otthon sem, csak ha éppen OLYAN a hangulat. :) Ez belőlem is azt az érzést váltja ki, hogy csak szexre "tart" úgymond.

Az viszont egyáltalán nem zavar, ha néha odalép és ad egy puszit, végig simítja a fenekemet, hátamat, vagy bármimet. Kifejezetten jól esik az, amit itt valaki mondott is... Ha nem tud úgy elmenni mellettem, hogy hozzám ne érjen. :) Ez a hozzáérés viszont nem mindegy hogy milyen. Nem mindegy hogy konkrétan alámnyúl "szeretetből", avagy végigsimítja a hátamat és ad egy puszit.

2013. júl. 21. 11:57
 24/34 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értelek. "Úgy szeretnék élni, mint a többi pár". A párok általában fogdossák egymást. Engem ez nem zavar, ha túlzásba esne nyilvános helyen, akkor rászólok, hogy vegyen vissza. 4,5 éve megy ez, még nem éreztem úgy, hogy csak a szex miatt kellenék neki.
2013. júl. 21. 12:07
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a kérdező egy rideg számító ember, aki kitaktikázta, hogy nem jó, ha fogdossák, mert azt írta a nők lapja vagy valamelyik női ökörség, hogy akkor csak szexre kell a férfinak.

Bölcs.

2013. júl. 21. 12:19
 26/34 anonim ***** válasza:
84%

Nekem kicsit kamu a kérdés, vagy legalábbis elég fura. Mint a többi pár? Egy párkapcsolatból nem hiányozhatnak az intimitások, az érintés, a bókok, a gesztusok, a simogatások, puszik, csókok stb stb... Ez hozzátartozik, hisz ezzel fejezzük ki nagy részben a másik felé, a vonzalmunk, szeretetünk, ragaszkodásunk. Mennyivel üresebb lenne egy kapcsolat ha mint két fél karót nyelt, rideg ember, szeretet kinyílvánitásuk annyiból állna, hogy reggelente oda vakkant a kávé fölött a másiknak annyit h "szeretlek" - "jah én is". Természetesen mondani is kell, hisz jó hallani. Az is normális dolog, hogy van aki nehezebben mutatja ki az érzéseit. Nem vagyunk egyformák. De egy párkapcsolat pont az ilyen apró dolgokból épül fel. A párom tudja h csak ő teheti meg hogy odalépjen, átöleljen, megsimogasson, megpaskoljon ha kedve tartja. Én személy szerint is olyan vagyok, hogy nem szeretem ha "fogdosnak", tapiznak, ha hozzám nem közel álló személy ölelget. De tőle kifejezetten jól esik, és komolyan fizikai fájdalmat okozna ha csak úgy elmenne mellettem, vagy nem bújhatnék este hozzá. De ez vissza is működik, mert élvezem és kifejezetten szeretem hogy "én megtehetem", hogy akkor bújak hozzá amikor kedvem tartja, akkor simogassam meg vagy öleljem meg mikor azt érzem hogy kell. És szerintem ez igy is van rendjén.

A többieknek igazat adva ez a fogdosás dolog rengeteg mindent takarhat.

Van két véglete... az egyik az amit fentebb leírtam a másik pedig ami durva. Aládnyúl nyílt helyen, matat, szorongat, fogdos mások előtt, zavarba hoz közhelyeken stb stb. Ne adj Isten erőszakoskodik. stb... Ekkor érthető.

2013. júl. 21. 12:23
 27/34 anonim ***** válasza:
17%

Miért kell mindent lekamukérdésezni? Ez nem egy hétköznapi helyzet? Hülyék.

Lehet, hogy igazad van kérdező, de lehet, hogy nem, de ezt sose tudjuk meg, mert nem válaszolsz, hogy HOL fogdos, mert nem mindegy. Nekem is volt olyan párom, akik "szeretet" címszó alatt folyton érdekes helyekre nyúlkált és egy idő után már kezdett zavaró lenni. De itt voltak más intő jelek is, pl amikor együtt voltunk, minden más, pl a telefonja is fontosabb volt, mint én. Meg is váltam ettől a lúzertől, az ilyen inkább menjen prostihoz. Lehet érezni, hogy mi történik szeretetből és mi nem...

2013. júl. 21. 14:16
 28/34 anonim ***** válasza:
Nem a kérdező kérdezte 2 hete, hogy hogyan titkolja el a párja elől, hogy undoroduóik a szextől?
2013. júl. 21. 15:16
 29/34 anonim ***** válasza:

Ennek kamu szaga van.

egyrészt mert nem válaszolsz semmire

A többi pár is fogdossa egymást és képzeld még dugni is szoktak :D

2013. júl. 21. 15:51
 30/34 anonim ***** válasza:
29-es Jujujujjjjj ez igaz, amit írtál, vagy csak valami scifibe láttad? Dugnak is? :( Lehet, hogy ezálltal lehet gyerek is? Áh ez már elképzelhetetlen. :P
2013. júl. 21. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!