Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom folyton fogdos ami...

A párom folyton fogdos ami engem nagyon zavar. Én úgy szeretnék élni mint a többi pár. Mit tegyek, hogy ne csinálja ezt?

Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 09:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
hát de a párod nem? most ha fogdos lehet idegesítő gondolom főleg ha csak ezt tudja meg ültet a farkára fele meg ilyenek, de attól, mert az intimitást mutatja még az nem feltétlen rossz, csak ha perverz módon csinálja. Úgy csinálod, mintha tényleg csak egyféleképpen lehetne érteni a fogdossás szót.
2013. júl. 21. 10:21
 12/34 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem is undorító dolog...
2013. júl. 21. 10:25
 13/34 anonim ***** válasza:
60%
Fura... tudod mikor zavart ha fogdosott a párom? amikor már nem szerettem. hogy él szerinted a többi pár?
2013. júl. 21. 10:44
 14/34 anonim válasza:
100%
Nekem is volt ilyen csajom.Nem is voltunk sokáig együtt.Én szeretem az adott nőt szeretgetni simogatni és akár a pipsiját is megfogni pl amikor a konyhán tesz vesz.Volt egy barátnőm akinek az sem tetszett hogy néha elkapom és átölelem hátulról.Soha nem utcán csináltam,mindig otthon.Én szeretem az adott nőt szeretgetni és éreztetni vele hogy kívánom.és akár úgy is hogy fogdosom.Bár azt nem írtad hogy a puncidat fogja e meg,vagy pl megsimogatja a popsida.Mert nem ugyan az.
2013. júl. 21. 10:58
 15/34 anonim ***** válasza:
90%
utolsó ugyan erre lettem volna kíváncsi én is mint az utolsó mondataid. mert nem mindegy. de nem tudom miért jó az intimitást csak a szex előttre korlátozni amúgy.
2013. júl. 21. 11:12
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén, szerinted milyen egy normális PÁRkapcsolat???

Szerintem olyan ha hozzáérünk a párunkhoz, megöleljük stb...

Szereted egyáltalán még a pasidat? Ő az első?

Számomra tök normális dolog, hogy a párom hozzámér, hátulról megölel, megsimogat vagy pl ha konyhában teszek veszek megpaskolja a popsimat stb...

2013. júl. 21. 11:12
 17/34 anonim ***** válasza:
Most elpoénkodom, de még a kutya is szereti, hogy megszagulják a seggét. :D nem tudom tényleg miért gondolod, hogy csak arra kellesz így neki ha ezeket csinálja..... vagy nem szexnél olyan, hogy nem figyel rád? nem inkább erre vezeted vissza?
2013. júl. 21. 11:17
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeket is bannolnni kéne akik feltesznek egy kérdést, mi meg itt egymás között kitaláljuk vajon mi lehet benne neki rossz. Vagy elromlott a billentyűzet? :P Így nem jutunk előrébb kedves asszonyom!
2013. júl. 21. 11:24
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

De hogy fogdos? Lehet, hogy igazad is van, de ennyiből nem tudjuk!

Az utcán aládnyúl? Étteremben a szoknyád alatt jár a keze? Vagy sorbanálláskor a boltban fogja a melledet?

Estleg átkarolva akar sétálni veled? Vagy otthon magához ölel? Megsimogatja a fejed búbját?

2013. júl. 21. 11:29
 20/34 anonim ***** válasza:
20%
várjatok már!!!!! Most értelmezem a kérdést. Nem őt, hanem minket szerintem. Mert írja, hogy a párom folyton fogdos, ami engem zavar. Tehát minket, válaszolókat? És úgy akar élni mint a többi, akik csak egymást. Hát nem tudom azt tudod tenni, hogy nem engeded, hogy minket fogdosson. De amúgy haragszok rá én is. Dehát olyan jó ember... hagyom nekije na. :P Amúgy már írtam ide. :)
2013. júl. 21. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!