Hogy tereljem a párom gyermekvállalással kapcsolatos gondolatait?
Szóval 4 éve vagyunk együtt a párommal, ő nem nagyon szeretett volna régebben gyereket. Mostanában viszont szinte minden nap felhozza a baba témát. Viccesen megjegyezte, hogy kapuzárási pánikja van :) és 2 gyereket szeretne tőlem. (29éves)
Viszont mindketten tisztában vagyunk vele, hogy jelenleg nem vagyunk anyagilag felkészülve egy babára.
Második szakmámat szerzem, bevételem 48ezer ft...
Ő dolgozik, de keveset keres.
Hogy lehetne picit kikapcsolni az agyát? Ne ezen járjon állandóan az összes gondolata? Picit elszomorít, hogy "nem tudom boldoggá tenni a páromat"
22/l
Tuti módszer: babás ismerősöknek ajánlgassátok bőszen, hogy néhány napra vigyáztok a kicsire. Szerintem lejjebb lohadna a lelkesedése pár álmatlan éjjel és néhány pelenkacsere után.
A férfiak kevésbé szoktak az árnyoldalakba belegondolni.
A "de szeretnék babát" kérés maximum olyan férfi szájából megalapozott, akinek már van gyereke, tehát tisztában van azzal, hogy mivel jár.
Én azt javasolnám, hogy vágjatok bele. Egyrészt azonnal boldoggá teszed őt is, és te is meg fogod látni, hogy megérte. Egy baba a családban boldogság és szeretet és rengeteg mosolyt jelent. Anyaként úgyis másként látja az ember a világot. Képzeld csak el, hogy iskolából hazajön a kisfiad, és megölel téged és azt kiáltja neked: "Édesanyám, az iskolában ötösre feleltem és tanárnő meg is dicsért!"
Az ilyen pillanatokért érdemes élni!
Ja vagy azt kiáltaná Anyu már megint száraz kenyér az ebéd.
Vagy éjszaka sírva kelne mert télen nincs fűtés a lakásba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!