Hogyan akadályozzam meg hogy a fiam hülyeséget tegyen?
A fiam Németországban gürizik míg a menyemnek lóg otthon a lába!
Valahogy ki tanakodták, biztos vagyok benne hogy a lány keze van a dologba, hogy mível kint dolgozik, és szeretnének összeköltözni hogy ne a fiam "anyósával" keljen egy házban tartózkodni, az udvaron áll egy nyári konyha és egy szoba, ezt ki akarják bővíteni, egy fürdővel felújítani és beköltözni!
De mi lesz később?
Ha véget ér a kapcsolat??
A fiamnak a pénzével mi lesz? Hisz sem a lány, sem a szülei egy kanyit nem rak bele!
még most kell megakadályozni mert a menyecske meglátogatott és közölte hogy 300ezer forintot hagyott a tűzépen és ott van már a minden a tégla, a mész meg a cement, zsalukő minden!
Ez a lány elvette a fiam eszét, vettek gyűrűket 200ezerért, kapott a lányka egy autót fél millióért, na elvileg azért hogy a fiamat még éjszaka is haza tudja vinni haha na persze nekem akarják bemesélni! Segítsetek megakadályozni
Jobb, ha nem avatkozol a fiad dolgába, gondolom már nem gyerek, és 7 év az nem kevés idõ, hogy együtt vannak. Hadd tervezzék közösen a jövõjüket.
Hány éves egyébként a pár?
Sajnos nem fogsz tudni mit csinálni velük. Maximum beszélj a fiaddal hogy itt gáz lesz figyeljen jobban oda a dolgokra, de elképzelhető hogy a leányzó befolyásolja őt minden téren.
Ha a házat meg is csinálják és ha csak a fiad pénze lesz benne akkor figyelj oda kinek a nevén lesz az a rész. Mivel írtad hogy nálatok van az a kis épületrész így annyit eltudsz érni hogy ne legyen a lány nevén semmi, mert ha szakításra kerül az ok akkor még mindig kitudod vágni onnan és akkor a fiadé marad a ház és ha nem is a pénze de legalább az megmarad ami a későbbiekben sosem jönne rosszul.
Nekem is az volt a legnagyobb mázlim az előző kapcsolatomba hogy egy kis házat mi is bővítettünk, rendbe raktuk hogy egy kis családi ház legyen belőle, 2 szobával egy fürdővel és egy konyhával.
Igaz az külön telken volt, de akkor is az én örökségem ment rá a volt nőm csak a bútorokba adott bele, azokat el is vitettem vele a francba amikor szakítottunk, de a szerencsém az volt hogy a tulajdon csak az én nevemen volt, persze rá akartuk íratni az ő nevére is csak ugye szerencsére nem volt rá időnk, meg kedvünk sem, na ennek köszönhettem hogy legalább a házam megmaradt. Akkor 2008-ba én dolgoztam mindenhol, 3 hónapig dolgoztam kint Dél Afrikába a belem kidolgoztam ott gyakorlatilag és még így sem kaptam meg azt a pénzt amire számítottam de nagyrészt abból a pénzből csináltuk a felújítást.
Mivel a ház a nagyszüleimé volt és örököltem arra hozzáépítettünk egy szobát meg a fürdőszobát is átraktuk hogy nagyobb konyhánk legyen, plusz az udvar is rendbe lett téve amit bontott térkőből oldottam meg de szép lett, arra ráment egy kisebb vagyonom a gatyám is ráment, de valahogy éreztem hogy nem kell erőltetni azt hogy a párom nevére is írassam, én ennek örültem a legjobban hogy a ház megmaradt, igaz kevés bútorom maradt meg, mert jobbára csak az ágyam az íróasztalom meg a konyhabútorból is csak a mosogató meg a felette lévő szekrény ami megmaradt többit mind vitte a volt barátnőm, de hagytam is hagy vigye, akkor igaz szomorú is voltam miatta hogy totál üres a ház, de mivel azstalos vagyok, így csináltam másikat jóval olcsóbban egy kis segítséggel kipótoltam szépen lassan 1 év alatt majdnem minden bútoromat, igaz nem olyan szép mint amilyet akkor csináltunk, mert úgy kellett rendelnem spéci bútorlapokat hozzá, tehát nem egy ronda bútor volt, de a mostani az a célnak megfelel és ki is néz valahogy legalább.
Tehát ha mást nem tudsz tenni mert sajnos nem lehet, mivel ott gondolom te vagy a tulajdonos így ne hagyd hogy a fiad a lány nevére írassa a telket. Ha esetleg a fiad megörökölte és te a haszonélvező vagy akkor se hagyd hogy ez legyen. És nagyon figyelj oda, és ne közvetlen szólj a fiadnak, csak utalgass rá szépen lassan hogy itt gáz lesz ha nem figyel.
Ne haragudj hogy tegezlek de itt interneten keresztül már hozzászoktam.
További szépnapot!
A: te egy rosszindulatú nő vagy
B: ha ennyire aggódsz, akkor beszélj egy ügyvéddel, hogyan védheti meg a fiad a pénzét, ah szétmennének. Pl. eltesz minden számlát, és a nőnek vissza kell fizetni a költségeket? Nem tudom, nem értek hozzá, de bizonyára van jogi megoldás.
Tudod, mit? Mard el mellőle ezt is, meg ez után is az összes csajt, mert 7 év után kihűlnek az érzelmek. Tedd boldogtalanná, kösd magadhoz akár zsarolással, aztán 20 év múlva nézegethetsz, hiába fogsz unokáért nyihogni, te leszel az utca/falu/város szégyene, hogy a fiad nem talál egy nőt se magának, és még 60 évesen is melletted fog éldegélni. Neked soha senki nem lesz elég jó mellé.
A világra szülted, ezzel együtt vállaltad azt is, hogy saját élete lesz egyszer, saját döntésekkel, csak ez nem megy bele a te fejedbe!
Őszinte szívvel remélem, hogy nekem nem ilyen anyósom lesz, mert akkor tuti, hogy gondolatban párszor lecsapom, és unalmas perceimben anyósviccekkel szórakoztatom majd magam.
Éld már a saját életed, amíg még van belőle! A fiad felnőtt ember, egyszer ereszd már el a pórázt és hagyd hogy élje az életét, vagy azért szülted meg, hogy utána legyen egy inasod, aki a kéréseid és kényeid szerint éli az életének minden pillanatát?
Megértem, hogy bosszant a helyzet, de próbálj kulturáltan beszélni a fiaddal, mondd meg, hogy te nem tartod jó ötletnek. De ne akarj ilyen mélységbe belemenni, mert a vége könnyen az lehet, hogy hátat fordít neked.
7 éve együtt vannak. Szokj hozzá, a helyzet marad.
(Mellesleg, nálam a "De mi lesz később?
Ha véget ér a kapcsolat?? " résznél vágtad el magad.Negatív, manipulatív személyiség vagy az eddigiekből következtetve. A gyermekedet addig kellett volna nevelned, amíg gyerek volt. Nem amikor felnőtt férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!