Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 51 éves vagyok, a második nőm...

Tibor0224 kérdése:

51 éves vagyok, a második nőm akim van. Ez most komoly, együtt élünk.6 évig győzködtem szeretem, de semmit nem tettem hogy érezze, addig örömlányokhpz jártam. Egszerübb volt mint udvarolni. ő mpst fontos, de nem tudom kimutatni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 éve együtt élünk,ő kezdeményezett.de elege van,azt mondta segitett elindulni,viszont nem lrzi szeretem.mit tennétek?

#szerelmes vagyok vagy nem?
2013. júl. 19. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy igazi vicc ehhez:

Szása felesége halálosan megbetegszik.Férje elviszi nejét Oroszország legkivállóbb orvosihoz,de egyik sem találja a betegségét.Vágül elhozza Budapestre,egy természetgyógyászhoz.Könyörögve kéri,hogy gyógyítsa meg bármi áron,hisz a másik ember-Brezsnyev elvtárs-akit szeretett is a kezei közt halt meg.Nem tud elviselni mégegy ilyen veszteséget.

A természetgyógyász megvizsgálta Olgát,és gondterhelten Szásához fordult:Uram,a felesége menthetetlen,de még egy reménye van a felépülésre:Menjenek haza,maga vegye be ezeket az afroditákumokat,és tegye boldoggá Olgát annyira amennyire bírja!

Az öregek hazamentek. Szása bevette a serkentőszereket,és 80 évük ellenére egy hatalmasat hancúroztak.Szása teljesen kimerült,és elaludt.Délelőtt ébredt másnap.Nincs mellette Olga!Talán meghalt?Rohan ki a szobából,és azt látja,hogy Olga,a kedvenc ételét főzi,s közben ugrándozva táncol.Az öreg a fejéhez kap:Óh.én balga!Ha hamarabb Budapestre mentem volna,talán még Brezsnyev elvtársat is megmenthettem volna!

2015. dec. 13. 06:22
 12/12 anonim ***** válasza:
A neved nagyon jó, de vicceket ne találj ki többet!:))
2015. dec. 13. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!