Tegnap este a párom hazavitte az egyik nő ismerősét. Mire gondoljak? Nagyon bánt a dolog.
Kedves Kérdező!
Úgysem fogsz nekünk hinni, idegeskedj és féltékenykedj csak! Remélem, hogy az "elmebajodnak" köszönhetően minnél előbb szakítok és talál majd a párod egy normális nőt, aki értékeli majd ezeket a cselekedeteit!
21/L
Talán azért mert a férfi adott rá okot csak a kedves kérdező nem irta le nekünk!!!
az én páromat imádom meg minden de nem bizok meg benne nekem nem is egyszer adott rá okot. de ha egy kis huzamosabb ideig nem csinál semmi olyat akkor nem vagyok hárpia.
öcsém itt mennyi a naiv ember pff gáz!!!
Férjem is vitt haza noket a munkából, mert nem tudtak hogy haza jutni.
Sot, volt, hogy a fonokom hozott engem haza.
Ugyan mit lehet gondolni?
Gondolom nem aludt nála. Nekem is vannak olyan telefonszámok, akik csak ismerosnek számítanak.
26N
Kedves, ha nő ismerős, akkor feltehetőleg nem látásból ismeri. Ezt azért kifejthetnéd bővebben is.
Úgy irigylem azokat az embereket, akiknek ennyi idejük van...
Én nő létemre nem tudok, csak srácokkal barátkozni (vajon miért). Nem egynek ültem már a kocsijában, húztak ki ha gondban voltam, felhívhatom őket bármilyen piti dolgokkal... és, csodák csodája, még sosem kötöttem ki az ágyban egyikükkel sem.
Inni járok velük, a férjem érdekes mód mégsem féltékenykedik... mert tudja, hogy megbízhat bennem, és így is van.
Mit vétett szerencsétlen párod ellened?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!