A gyerekkorodból mesélnél olyan történetet ami kedves emlék neked?
A legkedvesebb emlékeim a nagymamámékhoz kötődnek.Ők falusiak mi meg pestiek vagyunk.Mikor kicsi voltam akkor minden nyarat ott töltöttem náluk volt amikor 6-gyerek volt ott az unokatesóimmal együtt.Akkorákat játszottunk.Mindig örömmel gondlok vissza mamámékra a falura és annak minden részére :))
22/L
A kertben magas volt a fű. Én meg kicsi voltam, és hogy el ne vesszek, nagyapám azt mondta, énekeljek, hogy tudja, merre vagyok.
Szintén ebben a kertben szaladgáltam sokat a kedvenc piros, fehér apró pöttyös szoknyámban, és egy fehér nyuszit kergettem, amit midnig kihoztunk az ólból simogatni. Ekkoriban került oda az első kutyánk is, Dorka. Úgy hat éves lehettem. Gimi másodikos voltam, amikor elpusztult. Nagyon szerettem. És az első macskát is, a teljesen fekete Cilát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!