Mit gondoltok a Miléna keresztnévről?
Sziasztok!
Bár még ez elméleti kérdés, hiszen fiatal vagyok, de már kiskorom óta a 3 kedvenc női nevem között szerepel az első helyen a Miléna név. Mióta tudom, hogyan születik a kisbaba, tudom, hogy ezt szeretném adni a lányomnak ha lányom születik. Minden érdekel, amit gondoltok róla, de egy két elméleti kérdés, és kiindulási pont:
-Mennyire fogják vele bántani az óvódában, iskolában, stb.
-Mennyire okoz gondot külföldön a név kiejtése?
-Milyen korosztályban okozhat ez problémát, értem itt az alatt, hogy nem tudnátok ezt kisbabának elképzelni, illetve, egy öregasszonynak nem tudnátok elképzelni.
-Milyen vezetéknevekhez illene leginkább
Egyenlőre ennyi jutott eszembe, de tényleg minden érdekel róla.
Nem tetszik, egyszerűen ellenszenves a hangzása. A Milli, Léna, Mila becézések aranyosak, bár valószínűleg Milli tejnek csúfolnák a gyerekek.
Nekem őszintén szólva egy aszott kendős görög vénasszony jut eszembe róla, nem tud miért...
Szerbiában élek, itt eléggé elterjedt, bár őszintén magyar lányt nem ismerek ezzel a névvel.
Itt általában Mima-nak becézik, de tényleg sok becenevet ki lehet rá találni.
Szerintem ez a név nem túl cifra, szóval nem hinném, hogy gondot okozna majd a kislánynak a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!