Van itt olyan akinek olyan kapcsolata van, hogy a nő idősebb?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy nálam 7 évvel idősebb nőbe de én csak 17 vagyok. Szoktunk találkozni de nem merek hozzá úgy közeledni mert félek, hogy a korom miatt nem kellenék neki. Mondjuk puszit már kaptam tőle, az volt eddig életem legszebb napja. Engem nem zavarna csak ha belegondolok, hogy ő már egy 24 éves felnőtt nő, én meg csak egy 17 éves kisfiú vagyok hozzá képest... elbizonytalanít. Meg nem tudom, hogy a szüleink mit gondolnának de az annyira nem is érdekel. Csak egy kis bíztatásra lenne szükségem!2013. júl. 17. 09:09
41/42 anonim válasza:
Ó! Gratulálok :) És sok sikert kívánok....
Első válaszoló voltam....
42/42 A kérdező kommentje:
Kőszönöm :)
2013. szept. 14. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!