Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek olyan...

Van itt olyan akinek olyan kapcsolata van, hogy a nő idősebb?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy nálam 7 évvel idősebb nőbe de én csak 17 vagyok. Szoktunk találkozni de nem merek hozzá úgy közeledni mert félek, hogy a korom miatt nem kellenék neki. Mondjuk puszit már kaptam tőle, az volt eddig életem legszebb napja. Engem nem zavarna csak ha belegondolok, hogy ő már egy 24 éves felnőtt nő, én meg csak egy 17 éves kisfiú vagyok hozzá képest... elbizonytalanít. Meg nem tudom, hogy a szüleink mit gondolnának de az annyira nem is érdekel. Csak egy kis bíztatásra lenne szükségem!

2013. júl. 17. 09:09
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

A nagy ellenlábasoknak nem tudom mit kell olyan komolyba venni a dolgot,biztos vagyok benne,hogy a 17 éves kérdező sem a családalapításon gondolkozik a hölggyel kapcsolatban.

Sokan pedig a mai világban csak jó 30 éves kor után gyökereznek le (én is),addig pedig miért ne lehetne pár hónap,év hasonló kapcsolatuk...

2013. júl. 17. 10:54
 22/42 anonim ***** válasza:
63%

Az én férjem 32 éves, én pedig 38 vagyok. Nem számított és most sem számít a korkülömbség. Szeretjük, megértjük egymást. 8 éve vagyunk házasok, elôtte 1 évig jártunk. Van két gyermekünk, ôk 5 és 2 évesek.

Szerintem nem kell félni attól, hogy egy kapcsolatban a nô az idôsebb.

2013. júl. 17. 10:56
 23/42 anonim ***** válasza:
41%
A nagy ellenlábasok nem mondták, hogy nem lehet és igen, sokan vannak, akik később gyökeresednek le, de a nagy többség nem. Egyszerűen csak leírtuk a tapasztalatokat, felhívtuk a figyelmét a kockázatokra.. Erre volt kíváncsi a kérdező.. Írtak pozitív tapasztalatokat, negatívat is. Nem értem miért kell egyből neki esni a másiknak. Ha valakinél működik örüljön neki, ha nem, ez van.. Ez nem fekete-fehér téma.. Nem kell egymásnak esni.
2013. júl. 17. 10:58
 24/42 anonim ***** válasza:
48%

Elozo,szerintem is igy van a kerdes a tema nem egyeb, mint velemeny,egy ponton (koron) tul az ido ellenunk

dolgozik.

2013. júl. 17. 11:01
 25/42 anonim ***** válasza:
55%

A kérdező utolsó mondata így hangzott.:

- Csak egy kis biztatásra lenne szükségem!

Hát biztattam miért is ne!Határozottan ezt kérte nem az ellenvéleményeket...

2013. júl. 17. 11:28
 26/42 anonim ***** válasza:
igaz...
2013. júl. 17. 11:31
 27/42 anonim ***** válasza:
57%
De mivel az élet nem habos torta és csupa pozitív élmény, ezért nyugodtam figyelembe vehet néhány buktató tényezőt is, amire gondolnia KELL egy ilyen kapcsolatnál. A lányt pedig nem ismerjük, de mivel írta a kérdező, hogy szeretne gyereket nem is olyan sokára, ezért gondolhatjuk, hogy nem az lesz az álma, hogy megvárja, amíg a gyerek befejezi a középsulit, a szakmát, vagy esetleg még az egyetemet is. Itt most teljesen mások LEHETNEK a célok még, ezt akkor is figyelembe kell venni, ha mások szerint inkább homokba kellene dugnia a kérdezőnek a fejét és nem foglalkozni a csúnya, negatív válaszokkal. Pedig igenis kell és ezt a lánnyal kell majd megbeszélnie, hogy ő mit, hogy szeretne. Ezek ellenére szerintem mondd el neki, hogy mit érzel (lehetőleg személyesen), ha puszit adott már, akkor nem lehetsz neki ellenszenves, szerintem nincs mire várnod. Egy próbát biztos, hogy megér, mert ha nem teszed, akkor csak őrlődni fogsz. Szóval hajrá!
2013. júl. 17. 11:58
 28/42 anonim ***** válasza:
57%
Lássuk be haver, kisfiú vagy te még ennek a nőnek! Ha rád is néz, nem a férfit látja benned, maximum aranyosnak tart...és a nők a kutyákat és a gyerekeket tartják aranyosnak. :D Idővel elfelejted majd, ne keresd a társaságát, ne ácsingózz utána. Ha mégis megtennéd, viselkedj érettebben, mint a korosztályod és ne azzal nyiss, h jaj mennyire szereted, csak hívd el egy randira és ott kiderül, h lesz-e valami belőletek. De véleményem szerint nem sok esélyed van nála, ha randira hívnád, megmosolyogna, majd nemet mondana.
2013. júl. 17. 12:07
 29/42 anonim ***** válasza:
67%

Látod én ezért nem mondtam el egy idő után barátnőnek,ha össze akartam jönni valakivel,mert mindjárt megakadályozták,az irigy lebeszélésükkel meg főként.

Amióta nem mondtam el érdekes minden kapcsolatom összejött.

Az itteni irigy lebeszélők is tudják az életben keverni a szart ne félj...

2013. júl. 17. 12:12
 30/42 anonim ***** válasza:
35%

Kedves Linda!

Te mégis mi a jó büdös francról beszélsz? Ki irigy?? Azért mert nem csak a szépet látjuk benne, hanem a buktatókat is? Egy normális embernek mindez átfut az agyán úgy, hogy nem ismeri az érintett felek személyiségét, terveit. Senki sem akarta arról lebeszélni, hogy összejöjjön vele, csak éppen figyeljen ezekre a dolgokra is, hogy ne érje meglepetés. 20 évesen meg végképp nem leszek féltékeny, még mindig inkább lehet 17 éves barátom, mint egy 24 évesnek. Rólad meg ne is beszéljünk inkább.... De mind1 látszik, hogy marhára képtelen vagy felfogni azoknak a véleményét, akik szerint nem feltétlenül lenne esélye a kapcsolatnak. Megpróbálni meg lehet, azzal nem veszít az ég világon semmit, lehet hogy mégis vár rá a lány, de lehet hogy nem. Ismeretlenül nem lehet egyöntetűen pozitív vagy negatív véleményt alkotni, mert számtalan variációt lehetne kreálni, hogy éppen miért fog működni vagy miért nem.

2013. júl. 17. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!