Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek olyan...

Van itt olyan akinek olyan kapcsolata van, hogy a nő idősebb?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy nálam 7 évvel idősebb nőbe de én csak 17 vagyok. Szoktunk találkozni de nem merek hozzá úgy közeledni mert félek, hogy a korom miatt nem kellenék neki. Mondjuk puszit már kaptam tőle, az volt eddig életem legszebb napja. Engem nem zavarna csak ha belegondolok, hogy ő már egy 24 éves felnőtt nő, én meg csak egy 17 éves kisfiú vagyok hozzá képest... elbizonytalanít. Meg nem tudom, hogy a szüleink mit gondolnának de az annyira nem is érdekel. Csak egy kis bíztatásra lenne szükségem!

2013. júl. 17. 09:09
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek többet is, ahol 8 év a különbség. Én is töb vagyok a férjemnél, igaz csak 4-el.

Nálatok inkább az a baj, hogy te még csak 17 vagy, tényleg gyerek...pár év múlva már nem számítana.

2013. júl. 17. 09:33
 12/42 anonim ***** válasza:

23 éves nőként azt mondom, hogy pár év múlva biztosan nem lenne probléma a korkülönbség, de mivel 17 éves vagy, még adódhatnak ebből problémák. Igazából többet kellene megtudnod,hogy a lány, hogyan áll hozzá a nála fiatalabb srácokhoz. Én pl. hiába lehet valaki érett és 17/18 évesen akár 25-nek is kinézhet, egyszerűen nem tudnék nálam fiatalabbal kezdeni. Ízlések és pofonok.

De van olyan ismerősöm aki velem egykorú, a párja pedig 35 éves nő, ráadásul középiskolában a tanára is volt, majd érettségi után nem sokkal összejöttek és már 4 éve együtt vannak. :) Puhatolózz a lánynál!

2013. júl. 17. 09:38
 13/42 anonim ***** válasza:

7 évvel vagyok idősebb a barátomnál, lassan 4 éve vagyunk együtt, most tervezünk babát.

Igaz, amikor találkoztunk, ő volt 27, én pedig 34.

2013. júl. 17. 09:46
 14/42 anonim ***** válasza:
27%

Itt inkább az a gáz, hogy 24 évesen már olyan párt akarna a legtöbb nő, akivel lehet rövid és hosszú távon is tervezni. Azaz már elvégezte az iskolákat, van munkahelye vagy hamarosan lesz, szülőktől már külön lakik vagy most tervez külön költözni egy akkor már össze is lehet bútorozni és persze ott a gyerek is.

Te meg itt vagy 17 évesen, aki még évekig akar (gondolom) tanulni, munka, költözés, gyerek láthatárban sincsen. Nekem ezek miatt nem kellenél. A korkülönbség tényleg nem sok, de azért nem mindegy, hogy milyen életkorban találkoztok. Egy 22-23-24, illetve 29-30-31 éves párosítás már jobb minden szempontból. (kivéve a gyerek, mert 30 körül már azért nem valami fiatal az anyuka) Még túl gyerek vagy a felnőtt élet legelején. De ez az én véleményem, lehet, hogy kalandnak jó leszel neki.

2013. júl. 17. 09:49
 15/42 anonim ***** válasza:
12%
Most még szerintem is sok. Sajnos ez tényleg az a kor a lányoknál, mikor a jövőre kezdenek gondolni és egy 17 sráccal nem lehet tervezni, komolyan gondolkodni.. Még, ha lehetne is úgy érezném elrabolom az életét.. Annyi aranyos fiatal csaj van, bulizz, tanulj, élj, csajozz.. Ennyi idősen még nem kell elköteleznie magát az embernek, ellenben a legtöbb 24 éves lány azért erre vár... A nővéremnek 24 évesen volt 20 éves barátja még ő közöttük is csak állandóan a vita volt, pedig az már nem is akkora különbség.. 23/L
2013. júl. 17. 10:08
 16/42 anonim ***** válasza:
66%

Az én példám nagyon "durva".

Én 30 évesen kezdtem el járni egy 17 évessel,mert egy idő után nem tudtam ellenállni a rajongásának.4 évig tartott.

Viszont volt egy olyan szituáció,hogy annyira fiatalnak néztem ki,hogy pl az egyik 17 éves lányismerőse azt hitte

16 vagyok,de általában 18-20-ra saccoltak.

Úgyhogy nem voltunk feltűnőek első látásra.A kapcsolat végére pedig mindenki őt nézte idősebbnek és ezen meg is volt rendesen sértődve:)

2013. júl. 17. 10:15
 17/42 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem próbálkozz és ne hallgass az utcsó 2 okosra....Én sem voltam sokkal idősebb mikor összejöttem a 5 évvel idősebb barátnőmmel (18 voltam Ő 23) és még nem volt semmi gond, habár csak két éve vagyunk együtt...
2013. júl. 17. 10:29
 18/42 anonim ***** válasza:
51%
Bocsi Liinda nem rád gondoltam... neked ment a pont :)
2013. júl. 17. 10:31
 19/42 anonim ***** válasza:
37%
Ilyen fiatalon ne gyokerezz le,kesobb megbanod.
2013. júl. 17. 10:34
 20/42 anonim ***** válasza:
64%
Most le akartam írni a véleményem, tapasztalatokat, de inkább nem, mert úgysem számít. Aki szerint ez nem működik komolyan azt lepontozzák és csak okoskodik. Szóval hajrá, tedd,amit gondolsz.
2013. júl. 17. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!