Hogyan küzdjem le ezt az érzést?
apárommal még csak 9 hónapja vagyunk együtt,de tervezzük, hogy egyszer összeházasodunk és gyerekünk is lesz.De én már annyira szeretném ha már most lenne.Mindig szerelmesen akartam férhez menni és fiatalon gyereket szűlni.Igaz anyagilag nem állunk túl jól, szóval esküvőre most nincs pénz,de ha becsúszna a gyerek azt megtartanánk,de még nem akar.Még pár évet szeretne gyűjtögetni és korainak tartja.AMiben igaza van,de miért érzek így?Miért akarok már most mindent?
25/L
A "Pár évet szeretnék még gyűjtögetni" azt jelenti, hogy "Még pár évig élni akarom az önző kis életemet, majd utána talán jöhet a gyerek".
Nekem 23(F) évesen született meg a fiam, tervezve. Nem kerestem sokat se én se a párom, de nem is kell hozzá őrült sok pénz. Egyszerűen érettség kérdése az egész, van aki már 20 évesen felelősséget tud vállalni egy kis életért, van aki 30 évesen sem.
Talán rossz párt választottál, hiszen te már szeretnél babát, de el akarod nyomni az érzést azért, mert a párod még nem kész rá. Vajon kész lesz rá bármikor is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!