Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megijedtem, hogy mi van ha nem vagyok elég jó neki. :-S Hogyan küzdjem le ezt az érzést? :-S
hali
nekem volt már sok barátnőm és magambol kiindulva én azt mondom hogy mindegyikkel ugy jöttem össze hogy ugy kezeltem mintha nekem az elsö lenne.
remélem érted a célzást:)
iBF/17
Igen értem és köszi mindkettőtöknek a választ. :-)
Hú, megnyugodtam egy kicsit. :-D
ne akard másokhoz mérni magad. Te egy KÜLÖNBÖZŐ lány vagy mindenki mástól. Egyedi vagy, és ha az előttedlévők jobbak lettek volna nálad, akkor most nem veled akarna randizni....mellesleg.
Bele lehet őrülni ha mindíg másokhoz teszed a mércét. Hidd el nekem, én 2 évig szenvedtem ettől, mire megértettem h baromság ez a hasonlítgatás.
Érted ugye? Ne hagyd h ezzel a hülyeséggel menjen el az időd, mert nem éri meg.
Bele lehet zakkanni amikor nap mint nap azzal kelsz és fekszel, h az exe is úgy főzött, mint én vagy jobban? Az exe is kiakadt ezen amin én? stb.
Barátomnak előttem is sok volt... Néha én is gondolkodtam rajta, hogy mi van akkor, ha ez meg az szebb volt vagy jobb?
De minek rágódjak rajta, velem van már több mint 1 éve.. =)
Ne aggódj ezen!
Magamból és a páromból kiindulva:
Új kapcsolat, új ember...
Régiek pedig már a múlté! Nem foglalkozunk velük egyáltalán! Régen együtt voltunk, lezártuk, kész.
Rájöttünk, hogy még se voltak olyan jók, mint amilyennek hittük őket, és örülünk, hogy egymásra találtunk, mert így minden tökéletes!!! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!