Pesten élők, mit gondoltok a háztartásbeliekről?
Lenézitek őket, megszóljátok? Vagy befogadjátok a
társaságba?
Figyelt kérdés
4 gyerekünk van, férjem Pesten kapott állást, most költözünk. Eddig falun laktunk, itt teljesen elfogadott hogy én itthon vagyok, de nem tudom vajon Pesten nem fognak-e megszólni.
Nem vagyok "plázacica", napközben a házat csinálom és tanfolyamra fogok járni, délután a gyerekkel vagyok.
Az Örs vezér teréhez közel fogunk lakni családi házban, nem tudom, hányadik kerület.
Olyat tanulok ami érdekel, szeretek emberek között lenni, tanulni, sikert elérni a vizsgákon.
2013. júl. 16. 15:15
12/17 anonim válasza:
Ovis, iskolás szülő között is annyiféle fajta van (dolgozó vezető beosztású, alkalmazott, munkanélküli, GYES-en lévő), hogy ezzel nem fognak foglalkozni. Lehet, hogy amerre laktok ott a szomszédok mindenbe beleszólnak, Budapesten ez annyira nem jellemző.
Amúgy meg ha valakinek nem tetszik, akkor mi van? Semmi...
2013. júl. 16. 15:17
13/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bárki is megszólna. Főleg nem négy gyerekkel... én már egy gyerektől is hulla vagyok :D iszonyatos mennyiségű munka van otthon is négy gyerekkel (nekem ez az egy olyan kupit kreál, hogy falnak megyek néha)
2013. júl. 16. 15:23
14/17 anonim válasza:
és van különbség a vidéki és a fővárosbeli htb között???? O_o Miért néznénk le? Bár én is az lennék, az azt jelentené, hogy gyerekem van, de arra még sajna várnom kell :(
2013. júl. 16. 15:25
15/17 anonim válasza:
az a 14, 10, esetleg a 16. kerület lehet :) Én is arra lakom a 14-ben :)
2013. júl. 16. 15:26
16/17 anonim válasza:
A 14. kerülethez tartozik, éppen a határán van, mellette a 10. kerület található. Nem messze lakunk mi is a férjemmel. Ne aggódj, ez nem olyan világ, hogy az emberek túlzottan vájkáljanak a mások életében. :)
2013. júl. 16. 15:37
17/17 anonim válasza:
Szerintem mindenhol van olyan aki leszólja, gondolom ő nem teheti meg hogy otthon marad. Én a 2000-es évek elején jártam általános iskolába egy jó környéken, és egy kezemen meg tudnám számolni hogy hány anyuka dolgozott az osztályból. Aztán itt szembesülök vele mostanában hogy ezt "el kell ítélni". Csináljátok ahogy jól esik. Nekem gyerekként jó volt hogy az oviban 9-1ig ha bent voltam sokat mondok, nem kellett az iskolában napköziznem, bent ebédelnem, anyával programokra mentünk tanítási idő után. Másnak pedig biztos az a jó hogy reggeltől estig az iskolában van. Tényleg mindenkinél más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!