Hogyan lehetne leszoktatni a férjemet a köpködésről?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem egy kutya amit le kell szoktatni bármiről is de zavar. Amikor nem a házban vagyunk akkor sokszor köp egyet, vagy ha nyitva van az ablak kihajol. Sose szerettem ezt, mindig rászóltam és igazából őt is zavarja egy kicsit de nem tud erőt venni magán. Azért szeretném ha leszokna, mert a 3 éves fiunk is kezdi. Neki még tudok parancsolni, hogy ne csinálja és hallgat is rá. A férjemmel mit lehetne kezdeni? :)2013. júl. 16. 14:52
1/7 anonim válasza:
A 3 éves kisfiad még tud magán utalkodni, de a férjed nem? Ezrté nem keleltt volna óvodáshoz hozzá menned.
Miért nem keresel egy felnőtt férfit?
2/7 anonim válasza:
Szólj rá, hogy ne csinálja, mert a gyerek is látja, és csinálni fogja. Felnőtt ember, ennyi akaraterőnek lennie kell benne.
3/7 anonim válasza:
Köpj te is egyet ... 2 hét alatt le fog szokni.
4/7 anonim válasza:
Apám motorozásnál, autózásnál is köpköd, általában kifelé a kocsiból, vagy felhajtja a sisak ellenzőjét, és köp
Azért csinálja mert nem érdekel engem, anyu viszont cigány szokásnak tartja, és attól fél hogy nehogy valaki meglássa.
Nem lehet leszoktatni róla esetleg kérni hogy ne csinálja gyerek közelében, mondjuk egy 3 éves gyerek látja bárkitől nem csak a családban
21/F
5/7 anonim válasza:
Nehéz dió. 2,5 éves cigizni kezd mindennel, ami a kezébe kerul. Megkérdeztem, hogy miért csinálja és azt mondta, mert apja is cigizik.
6/7 anonim válasza:
Hát mi az hogy nem tud erőt venni magán? :D Nem arra kéred, hogy többé ne egyen pl., hanem szimplán, hogy ne köpködjön:D Mellesleg az enyém is szokott... mármint a barátom. Néhanapján. Utálom, és már többször is megjegyeztem, hogy k.urva undorító (már bocsánat:D), ne előttem művelje. Mondjuk mostanság max akkor csinálta (utcán amikor nem figyeltek mások), amikor nem volt nálunk zsepi, neki meg slejm volt a torkában, az tény és való, hogy sajnos jön fel és kész. Mindenesetre az én szobámban vagy nálunk nem köpdös, a sajátjában meg csináljon amit akar.. de ott is mindig mondom, hogy undorító szokás. :D
7/7 anonim válasza:
nekem rengeteg ismerősöm az orrát is úgy fújja, h az egyik orrlukát befogja, és kicsapja a másikból a taknyot.
szép látvány mikor csinálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!