Hogyan oldjam meg ezt a dolgot, nem akarok szemét lenni?
"msegíteni akartam, így most nálam lakik, egyik pici szobánkban, a rezsiért."
Ez most nem azt jelenti, hogy ő fizeti a villanyt, vizet, meg esetleg gázt? A rezsit. Vagy csak én nem tudok olvasni?
Már simán kiderült minden olvasni tudó számára, hogy a rá eső rezsiért, azaz egyszerűen 3 felé osztják a rezsit, ő fizet 1/3-ot, a kérdező szülei a 2/3-ot.
Le kell ülni vele és szép nyugodtan, normálisan elmondani neki, hogy mi nyomja a szívedet. Csak őt engedték ide a szüleid, kéred ezt tiszteletben tartani, Legyen mondjuk havi max. 5-6 nap, amikor itt van a pasija. Kéred, hogy segítsen be ő is a lakás rendben tartásába és hogy figyeljen oda a rezsire (villany, satöbbi). Nem akarsz te többlet költségbe keveredni azért, mert megnegedted, hogy itt lakjon. Ennyi. Tutira oda fog onnantól ezekre figyelni.
de én akkor sem értem
"züleinktől külön élünk, de anyukám lakásában. minden rezsit a szüleim fizetnek,"
máshol meg 1/3 - 2/3 arányról van szó, most akkor a csaj fizeti az 1/3-ot, a szüleid meg a 2/3-ot? vagy most mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!