Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lassan 18-éves fiam nagyon...

A lassan 18-éves fiam nagyon zárkózott, úgy látom fél udvarolni a lányoknak, ha társaságban vagyunk csak ül meg sem szólal, igazából barátai sincsenek. Nem jár bulizni mint a normális vele egykorú fiatalok. Én úgy látom nincs önbizalma. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Pedig jóképű,sportol(vizipólózik)De sajnos versenyre még egyszer sem vitték.Állítólag múltkor mondta neki az edző,hogy menjen ő is versenyre de visszautasította,nekem elárulta,hogy azért mert nem érzi magát olyan jónak mint a többiek.Egyszer sikerült őt rábeszélnem,hogy menjünk psichológushoz,de töbször már hallani sem akart róla.Sokan azt mondják nekem ,hogy örüljek annak,hogy nem csavarog meg nem drogozik mint sok más gyerek a mai világban.Igen ez igaz és örülök is ennek,de tudom,hogy ez sem jó és aggódom érte.
2013. júl. 16. 07:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Lehet valóban nagyon rátekeredtem a fiamra és ezt későn vettem észre.Tisztában vagyok azzal,hogy sok mindent én rontottam el.
2013. júl. 16. 09:23
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Hasonló cipőben jártam én is anno, semmibe se mertem fogni, mert belém volt nevelve, hogy úgyse sikerül, hülye vagyok, meg buta.

Közrejátszott ebben apám, a nővérem, a rokonságaim. Nem voltam szimpatikus nekik, mert anyám nagyon elkényeztetett, magához nevelt, ezért ők folyton szapultak. Jól emlékszem ezekre, sajnos.

2013. júl. 16. 09:28
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ez a strandos úszómester dolog nagyon jó ötlet volt. Sőt szuper, gratulálok :) Lesz felelőssége, amit meg kell oldani önállóan, lesznek csajok, akik buknak a helyes pasikra :) Nos, mivel ott lesz ezért a tanácsom tárgytalan, mert szerintm ott megoldódik az összes probléma, de ha nem menne a strandra, akkor azt ajánlottam volna, hogy keríts neki egy lány társaságot, aki elég belevaló, és aki felnyitja a fiad szemét hogy jó pasi.

Én is azt hittem hogy nem vagyok szép, ezért nem foglalkoztam a pasikkal, de egy barátnőm elrángatott buliznigatni, és ő elég pasizós volt, és megláttam és persze nekem is elkezdtek udvarolni, úgyhogy rájöttem hogy nem is vagyok csúnya, sőt. Azt is megtanultam hogy kell a férfiakkal bánni, és hogy általában milyenek. De ehhez az kellett, hogy találjak egy barátnőt aki elvitt, és akivel meg tudtam beszélni a dolgokat.

De a strandon azt hiszem minden rendbe fog jönni.

2013. júl. 16. 09:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Én is nagyon hiszek és bízok abban,hogy a strandon eltöltött idő segít neki minden téren,főleg ami az önbizalmat illeti és akkor a többi már menni fog.
2013. júl. 16. 12:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a jó tanácsokat és az élet tapasztalaitokat!
2013. júl. 16. 12:23
 16/18 anonim ***** válasza:
27%
Nem minden pszichológus (vannak kifejezetten rosszak is)jó, és amiatt nem akar hallani róla többet.
2014. máj. 26. 10:48
 17/18 anonim ***** válasza:
57%
Mi a helyzet azóta?:)
2016. febr. 8. 22:30
 18/18 Quorra08 válasza:
100%
Szerintem mondjuk úgy tudnád megkönnyíteni a helyzetét ha elmesélnéd neki a saját történeted! Egyépként szerintem ha 18 éves akkor még van ideje! Nem feltétlen kell barátnőzni, elég ha majd udvarol rendesen. Igaz hogy a mai fiúk már 13 éves koruktól kezdeve járnak. Sajnos. Nem veszik komolyan. Viszont ha majd a fiad megtalálja az igazit akkor örülni fog a lány neki hogy a fiadnak ő az első.
2020. ápr. 20. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!