Hogyan lehetne a gyermekem apját kitenni a saját házamból?
(az ideiglenes lakcímkártyát lecarja az önkormányzat/bíróság)*
bocsánat,visszaolvastam,látom "állandó" a lakcíme!
Nos ez esetben ugyanígy működik,csak kijavítottam az elírást! :)
Viszont a papírokat így be kell mutatnod kényszerkijelentéskor,amik igazolják hogy tiéd az ingatlan!
14:41, drága csillagvirágszálam!
ha elolvastad volna az első hozzászólást ott feltettem azokat a kérdéseket amiket te kibüfögtél.
de mivel a kérdező nem ír, így marad a talány...az a nem normális lány aki a kútra jár, ha ott a vízhordófiú, vagy az, aki még akkor is odajár, ha már lerendezte a sorsát a fiúcska:) ?
Sziasztok! Nem gondoltam, hogy ilyen sokan próbálnak majd segíteni, köszönöm.
A ház 50%ban az enyém volt mielőtt megismerkedtünk. A bátyjámtól kaptam meg a másik felét, így lett 1/1 az enyém. A "párommal" nem vagyunk összeházasodva, semmilyen szerződés nincs közöttünk; jöttünk, láttunk, összeköltöztünk, sajnos...
Ha jól tudom, nem lehet kijelenteni őt, mert mindenkinek kell állandó lakcímének lennie. Így, vagy ő megy, és jelentkezik át máshova, vagy x idő után, ha nem tartózkodik a lakcím szerinti lakhelyén (nálam), akkor kezdeményezhetném a lakcím leírását, törlését.
Ő viszont itt lakik, menni nem óhajt.
Még egy "idegent" - másik pasit nem szívesen hoznék ide, mert nem tudom, hogyan élné meg a 4,5 éves kislányom, aki ráadásul beteg és a stresszhelyzet ront az állapotán. Plusz vele egész normális az apja, és nem akarom ezt a viszonyt elmérgesíteni!
Ezt hívják patt helyzetnek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!