Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne a gyermekem...

Hogyan lehetne a gyermekem apját kitenni a saját házamból?

Figyelt kérdés
Együtt lakunk a kislányom apjával a saját tulajdonú házamban. Sajnos, állandóra van bejelentve. Nagyon rossz a kapcsolatunk;nem tudjuk egymást elviselni, de ő nem akar menni. Ha kérdezem, miért nem megy, ha neki sem jó így, nem mond semmit. Mindenki életét keseríti csak, és "körberöhöglek, ahogy vagy" megjegyzésekkel "kedveskedik", ha mondom, hogy pakoljon, menjen. Hogyan lehetne őt kirakni? Nem akarok balhézni a kislányom miatt, de szép szóval nem megy. A gond, hogy már így is többet veszekszünk a gyerek előtt, mint amennyit kellene, de egyszerűen irritáljuk egymást, nem tudunk már normálisan kommunikálni egymással! Nem akarom, hogy a gyereknek ezt kelljen látnia!
2013. júl. 14. 13:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Összecuccolsz neki, és ég áldjon. Okmányiroda, kijelented. Mielőtt azt mondják itt, nem lehet, mondom, hogy lehet, én házam, és én is ki tudtam jelenteni a volt párom.
2013. júl. 14. 14:43
 12/18 anonim ***** válasza:

(az ideiglenes lakcímkártyát lecarja az önkormányzat/bíróság)*

bocsánat,visszaolvastam,látom "állandó" a lakcíme!

Nos ez esetben ugyanígy működik,csak kijavítottam az elírást! :)

Viszont a papírokat így be kell mutatnod kényszerkijelentéskor,amik igazolják hogy tiéd az ingatlan!

2013. júl. 14. 14:44
 13/18 anonim ***** válasza:

14:41, drága csillagvirágszálam!

ha elolvastad volna az első hozzászólást ott feltettem azokat a kérdéseket amiket te kibüfögtél.

de mivel a kérdező nem ír, így marad a talány...az a nem normális lány aki a kútra jár, ha ott a vízhordófiú, vagy az, aki még akkor is odajár, ha már lerendezte a sorsát a fiúcska:) ?

2013. júl. 14. 15:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Zárat cserélnék, a cuccait meg kiraknám az ajtó elé!
2013. júl. 14. 17:23
 15/18 anonim ***** válasza:
mindenki szerint teljesen egyertelmu a kerdes...egy embert kiveve, aki otul sokat nez hiradot ;)
2013. júl. 14. 22:10
 16/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nem gondoltam, hogy ilyen sokan próbálnak majd segíteni, köszönöm.

A ház 50%ban az enyém volt mielőtt megismerkedtünk. A bátyjámtól kaptam meg a másik felét, így lett 1/1 az enyém. A "párommal" nem vagyunk összeházasodva, semmilyen szerződés nincs közöttünk; jöttünk, láttunk, összeköltöztünk, sajnos...

Ha jól tudom, nem lehet kijelenteni őt, mert mindenkinek kell állandó lakcímének lennie. Így, vagy ő megy, és jelentkezik át máshova, vagy x idő után, ha nem tartózkodik a lakcím szerinti lakhelyén (nálam), akkor kezdeményezhetném a lakcím leírását, törlését.

Ő viszont itt lakik, menni nem óhajt.

Még egy "idegent" - másik pasit nem szívesen hoznék ide, mert nem tudom, hogyan élné meg a 4,5 éves kislányom, aki ráadásul beteg és a stresszhelyzet ront az állapotán. Plusz vele egész normális az apja, és nem akarom ezt a viszonyt elmérgesíteni!

Ezt hívják patt helyzetnek???

2013. júl. 15. 17:46
 17/18 anonim ***** válasza:
rosszul tudod, a lakcimet egyreszt neki kell intezni, masreszt nem kotelezo az allando lakcim, harmadreszt ha semmilyen cime nincs, akkor kap egy lakcimkartyat, amin a varos szerepel csak
2013. júl. 15. 17:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Menjetek el párterepautához.. :) egy ismerősömék már marták egymást sz.rokon, de aztán hála a párterepautának újra összemelegedtek. ez nem ciki!!!
2013. júl. 27. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!