20-30 közti fiúknak karácsonyi ajándék 800Ft alatti értékben?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 14:33
1/15 anonim válasza:
Hát...nehéz eset... nem tudom attól függ hogy neked kid az illető...
2/15 anonim válasza:
vicces képeslap, vannak ilyen hülye kártyák, amin vicces szöveg van, azok nagyon jópofák, és max.300 ft
4/15 anonim válasza:
Nem sok minden. Talan amit te magad otthon eltudsz kesziteni, mondjuk egy kep magatokrol egy helyes kis keretben, vagy a Tesco-ban nezzel korul az ajandekosztalyon. Esetleg egy deodorant es egy finom csoki.
5/15 anonim válasza:
sör,óvszer :D
vicces öngyújtó,kulcstartó...
7/15 A kérdező kommentje:
ühüm, boron én is tűnődtem, csak jó lenne viccet is vinni a dologba, de lehet hogy így képeslappal kombinálva jó is lesz, szerintem belefér az összegbe
köszííííí!
(még írhattok azért!)
2009. okt. 19. 14:39
10/15 anonim válasza:
Nem tudom milyen kapcsolatban vagytok.Ha tudod a méretét,ízlését,esetleg márkarajongó akkor:vannak kilós,válfás turkálók,ahol van sok jó ruha vagy táska,öv bármilyen kiegészítő.pl:ing is kijön pár 100 ft-ból.Én szoktam ott venni barátomnak,ha találok vmi jót.Örül is neki.Anyámnak is vettem 500 ft ért elegáns női táskát karácsonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!