Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együttélés során is kell egy...

Együttélés során is kell egy sarok, ami csak a tied. Más hogyan oldja ezt meg?

Figyelt kérdés
Tény, hogy ha két ember együtt él, idővel besokall, ha nincs hova elvonulni néha. Egy konyha, egy fészer vagy műhely, külön szoba. És ha kicsi a lakás? Mások milyen trükkökkel élnek a békességért? Mégse lehet mindig elmenni otthonról!
2009. okt. 19. 09:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én szívesen elemzem a lepontozások miértjét, a jelen esetben is kb beazonosítható az ok. Az első válaszoló azért kapott mínuszokat, mert azt írta, hogy nagyobb háza van. Ekkor automatikusan életbe lépett a „ha neked nagy házad van, akkor dögölj meg, mert nekem kicsi van”.

A második válasz ugyanezen megfontolásból került lepontozásra, ott az illető több luxuscikknek számító berendezést tudott felsorolni(billiárdasztal, minibár).

Ha megnézed, a többiek akik 100%-ot kaptak, mind kis házban élnek, vagy nincs lehetőségük „elkülönülni”, így velük azonosul a lepontozó(azaz a csoró-effektus, ha te sza.rban vagy, akkor jobban viselem ha én is sza.rban vagyok).

A 11:12-es azért pontozódott le, mert felhívták a figyelmet arra, hogy a lepontozás alapos indok nélkül egy senkiházi tett, hátbatámadás.

Végül pedig ez a válasz azért fog lepontozódni, mert az igazságot nem viseli el az illető és mivel értelmi képességei igen szerények, a reakció kimerül a piros kis kezecskére kattintásban.

2009. okt. 19. 12:56
 12/15 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos mindig azzal kell küzdenem, hogy győzködjem a páromat, hogy nem őt utálom, és nem a szerelem múlt el vagy jött el a világvége, amiért néha egy picit egyedül akarok lenni. :( Sajnos van, akivel ezt hiába beszélem meg százszor is, azután is pánikol. Pedig ha két ember folyton egymás képét bámulja, az még ha maga a matyóhímzés is a másik, pokoli idegesítő tud lenni!
2009. okt. 19. 13:01
 13/15 A kérdező kommentje:

A konyha pedig nálam ördögi csapda. Ha ott vagyok, tuti, hogy azonnal kajarendelések célkeresztjében találom magam, és két óra múlva azon kapom magam, hogy hulla fáradt vagyok.

A másik az örökös zsivaly. Az alap gyerekzaj miatt mindenki kiabál, így még ha találnék is egy zugot leülni a gép elé, száz, hogy nem tudok odafigyelni a lármától. :(

Nem tud valaki esetleg jó zajkivédő módszert? Megfigyeltem, hogy ha kisebb a zaj, én is sokkal türelmesebb vagyok.

2009. okt. 19. 13:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Még ha off is: jó volt olvasni ezt a pontozáselemzést, örülök, hogy rákérdeztem. Ezek szerint vannak itt értelmes emberek.

Én eddig nem is figyeltem ezeket a kezeket (mármint a pontozósakat).

2009. okt. 19. 13:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem használj fejhallgatót, az kizárja a legtöbb külső zajt. Egy laptoppal pedig nem kell a lakásban maradnod, ülj ki az udvarra/erkélyre.

A párodnak pedig mondd meg, hogy szükséged van magánéletre is, de ezt ne vegye sértésnek.

2009. okt. 19. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!