Együttélés során is kell egy sarok, ami csak a tied. Más hogyan oldja ezt meg?
Nálunk nappali+háló+gyerekszoba van, tehát nincs külön hobbi-helyiség, de azért van lehetőség leheveredni vagy elvonulni, ha vmelyiknek épp úgy tartja a kedve és van rá mód/idő a gyerek mellett (1 éves, tehát többnyire nincs).
pl gyerek alszik, én olvasok, férjem játszik a pc-n ~ vagy ilyesmi.
Külön szoba. Én másképp bele se mennék az együttélésbe, akkor se, ha gyerekek vannak. Ez nem utálatosság, de nekem egyrészt kell a hely a könyvtáramnak, jegyzeteimnek, másrészt mivel otthon dolgozok, nem lehet úgy, hogy zavarjanak. Továbbá, ha nem egyszerre kelünk, miért verjük fel egymást? - nem mindenki olyan, hogy fényben, ágyúdörgés mellett is alszik, mint a bunda.. (Bár alapból a közös ágyban alvás híve vagyok, de lehetnek szituációk, amikor egy-egy napra a külön szobában alvás jobb) Volt egy színész, aki a külön szobát is megemlítette, amikor 50 éves boldog házassága titkáról kérdezték (nem tudom a nevét, bocs)
Gárdonyiról Egerben elmondták, hogy ha írt, kizárta a családját a szobájából. Neki, egy férfinak tudtommal ezt senki nem vetette szemére - egy nőnek is joga van a zavartalan munkavégzéshez - vagy bármihez, amit egyedül szeretne csinálni. Hú, meg is őrülnék, ha nem lenne külön szobám!!!!! Puszilom a lepontozókat előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!