Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Készültök már a karácsonyra?

Készültök már a karácsonyra?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy milyen napot írunk, de én minden évben megfogadom, hogy időben beszerzem az ajándékokat, de renszerint az utolsó napokra marad,így mindig többet költök, mint amennyit beterveztem, mert rövid az idő. Ti már vásároltatok ajándékot?
2009. okt. 18. 20:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Tegnap 21:40

A mi karácsonyunk már régen nem olyan meghitt, mint kellene. 1977-ben, karácsony előtt 20 nap eltéréssel meghalt az édesapám és a nagyapám. A közvetlen családban 3-an maradtunk. Nagyon sokáig (és természetesen ma is) hiányoztak. A lányom férjhez ment, így hirtelen lett egy aranyos fiam is. Ezek ellenére azért várom az ünnepeket.

2009. okt. 19. 08:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom.
2009. okt. 19. 11:33
 13/16 anonim ***** válasza:

En kulfoldon lakom, itt most kezdenek felkerulni a diszek a boltokban, mar rakjak fel a vilagitasokat az utcakban. En is el fogom kezdeni a bevasarlast hamarosan, mert ha mindent decemberre hagyok,akkor elegge le leszek egve a vegere.

Tegnap megvettem az elso karacsonyi (fahejas alma) illatositom, szoval a hangulat mar megvan :)

2009. okt. 19. 12:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Tettekben még abszolút nem, az úgyis csak az utolsó héten vagy max. 2 héttel előtte lesz. De lélekben én már amikor beköszönt a "rossz" idő, készülni szoktam, szokott karácsonyi hangulatom lenni. Múlt héten minden nap karácsonyi dalokat hallgattunk a 17 hónapos kislányommal, sokkal jobb lett a kedvem tőle. :)
2009. okt. 19. 14:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
tegnap 21:40-es vagyok.Én tegnap hallgattam karácsonyi dalokat :)) olyan jook voltak :)
2009. okt. 19. 17:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen készülök.Már feldíszítettem(tegnap)a lakást.Minden évben más a dekoráció.Nálam a karácsony nagyon előkelő helyen szerepel :-)Imádom!
2009. nov. 23. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!