Készültök már a karácsonyra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy milyen napot írunk, de én minden évben megfogadom, hogy időben beszerzem az ajándékokat, de renszerint az utolsó napokra marad,így mindig többet költök, mint amennyit beterveztem, mert rövid az idő. Ti már vásároltatok ajándékot?2009. okt. 18. 20:22
1/16 anonim válasza:
Nem.Annyira kusza az életem,meg minden körülöttem,azt sem tudom holnap,holnapután mi lesz velem/velünk,nemhogy karácsonykor.Sajnos....
2/16 anonim válasza:
Én már gondolatban készülgetek rá! :) (kinek milyen ajándékot vásároljak, ill. karácsonyfa színe, milyen sütiket süssek, mi legyen a karácsonyi menü stb.)
Még a tettekig nem jutottam el(ajándékokat sem vettem még), bár az, hogy milyen ételek lesznek, már megvan. :)
3/16 anonim válasza:
*előző vagyok, mármint nem a karácsonyfának a színe, hanem a diszeké.
4/16 anonim válasza:
Hónapok óta kis adagokban veszem meg az ajándékokat.
5/16 anonim válasza:
Én is készülődöm már, de csak elméletben. Bár én már szeptember óta ott járok:)) Nagyjából már összeraktuk ki mit kap, hamarosan meg is vesszük.
6/16 anonim válasza:
Mi még nem tartunk ott, hogy elgondolkoztunk volna, hogy kinek mit adunk ajándékba, egy-két kivételtől eltekintve. De azt eldöntöttük, hogy jövő hónaptól elkezdjük beszerezni az ajándékokat, vagy a hozzávalókat, nem akarunk úgy járni, mint tavaly, hogy az utolsó pillanatokban kapkodtunk. Karácsonyi menün még nem kell gondolkoznunk, egyelőre épp elég, hogy a szülői gárdát látogatjuk végig, csak azt kell majd eldöntenünk, a család különböző ágaihoz melyik nap menjünk. :)
7/16 anonim válasza:
Sajnos muszáj, mert karácsonyig már csak 2 fizetés jön, úgyhogy már mi is rajta vagyunk a témán.
8/16 anonim válasza:
hmmm karácsony :P pont ma akartam adventi illatú mécsest gyújtani, csak mondom még messze van, így nem tettem. Ajándékok. fogalmam sincs ki mit kap, még ez a jövő zenéje. A karácsonyfa színe-minden évben ugyan olyan, gyerekkoromból megvannak a díszek, ebből nem engedek :D menü mindig töltöttképoszta, halászlé, sültek, ki mit szeretne enni.
9/16 anonim válasza:
Igen, de még csak elméletben. Ajándékok még nincsenek megvéve, de novemberben meglesznek. Mivel kicsi babánk van, és gyeden vagyok, idén szerényebb ajándékot kap mindenki. Viszont ez lesz a legszebb karácsonyunk - remélem, a saját gyermekünkkel. :)
10/16 anonim válasza:
Már én is gondolkodom kinek mit vegyek, ill. késziteni fogok e, de egyenlőre semmi ötletem :( Én nagyon várom a Karácsonyt :)) Kedves kérdező?Te??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!