Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldog vagy és boldog életet...

Boldog vagy és boldog életet élsz?

Figyelt kérdés

Ha igen miért? Ha nem miért?:)

Köszi előre is!:)

2013. júl. 10. 10:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem tudom, mi a jó válasz az én helyzetemben. Boldog vagyok, mert van egy férjem, aki szeret és akit én szeretek, van egy munkám, ami ugyan nem a legjobb, de stabil, nem panaszkodom. Viszont az anyagiak miatt egyre többet veszekszünk, amire 1 évvel ezelőtt nem volt példa, és sajnos nem kívánom már annyira a férjemet, pedig szeretem, és félek, hogy ez előbbb utóbb gond lesz. Szeretjük egymást, de ezeket meg kell oldanunk. Ha nem veszekednénk annyit, sokkal boldogabb lennék. Viszont belátom, hogy általában én komplikálom túl a dolgokat. :(
2013. júl. 10. 11:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Boldog vagyok,de nem mondhatnám,h felhőtlen a boldogságom,van egy szerető férjem,munkámat elveszitettem pár héttel ezelőtt,v is én mondtam fel,m 4 hónapja nincs fizi,decemberben elvetéltem,a felhőtlen boldogságomat most egy baba hozná meg. És te kérdező? Boldog vagy?
2013. júl. 10. 12:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok boldog egyáltalán, de nem tudom, hogy ez téged miért érdekel!? Nem mindegy?
2013. júl. 10. 13:08
 14/16 anonim válasza:

Vannak olyan helyzetek, amikor mindenki csak azert hajt, hogy na majd o ettol boldog lesz. Elottem a vezeto beosztasu hozzaszolo is ezt irta...

Ez akkor nem mukodik sztem, ha valakit valaki mindig lehuz es nem dicserik. En, alapbol nem vagyok boldog tipusu ember. Kituzok egy celt magamnak, hogy namajd ettol olyan boldog leszek, hogy csak na.. De amikor elerem, nem jon a katarzis.. Meg ha el is erem, ANYAM tuti beszol valamit, amitol vagy leblokkolok, vagy lehangol, vagy valami olyat tesz, amitol tuti nem erzem boldognak magam. Pedig 3o-on tul vagyok, onallo, sikereim volt sok, de megis arra vagyom titkon, hogy anyam egyszer

elismerjem. Talan akkor boldog lennek..?!?!??

2013. júl. 10. 13:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Elképesztő mélységek után elértem, amire mindig is vágytam. Boldog család, stabil, erős, érzelmes párkapcsolat, csend, nyugalom, kiegyensúlyozottság, jövőbeni tervek, egészség, kiemelkedően jó anyagiak. Minden téren rendben van a életem. Az egészségem javult, a férjem egy álom, kisbabát várunk, aki makk egészséges minden vizsgálat szerint, stb. Imádom az életem.
2013. júl. 10. 13:19
 16/16 anonim ***** válasza:
3 szép gyerekem van, szeretem a férjem, a hivatásom. a pénz a legkevesebb. Szó szerint. Boldog vagyok.
2013. júl. 11. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!