Hogy tudnám eltávolítani anyám barátját?
Figyelt kérdés
egyszerűen gyűlölöm őt!!!!! de anyumat meg nagyon nagyon szeretem ès nem tudom mit tegyek... :( egyszerűen kicsit hányingerem is van ha bárhol látom és irritál ha itt van nálunk és most is ez van... mintha nem kapnék levegőt !! de nem tudom hogymilyen módon tudnám elérni hogy ne legyen köze egyik családtagomhoz sem... lécci segítsetek :/2013. júl. 9. 23:53
11/11 anonim válasza:
....ráadásul nemrég ütötték el a kutyáját mert nem vigyázott rá és most már a nyuszimat is féltemm tőle!!....
Hát jót röhögtem, tényleg, ezért már érdemes elüldözni anyukád mellől is!
Hány éves vagy? 10-12?
hagyd békén őket, ha nincs tényleg nyomos okod arra hogy ne szeresd. Nem kell szeretned, de fogadd el, hogy anyukádnak szüksége van egy felnőttre, aki szereti, és viszont!
Attól téged még ugyanúgy fog szeretni, az anyai szeretet felülmúlhatatlan!!!
De hagyd, hogy anyukád is boldog legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!