Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családod támogatott, amikor...

A családod támogatott, amikor külföldre költöztél? Hány éves voltál ekkor, és melyik országba mentél?

Figyelt kérdés

2013. júl. 7. 18:09
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%
19 evesen jottem ki Angliaba. Igen, tamogattak, de emellett szeretnek hogy hazamenjek, mert hianyzom nekik :)
2013. júl. 8. 14:18
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
21 evesen gorogorszagba. Nem orultek de beletorodtek..azon meg meg se lepodtek hogy 24 evesen Ausztriaba jottem..
2013. júl. 23. 08:01
 13/22 Frigg ***** válasza:

23 évesen (most nyáron), Amerikába. Volt saját, félretett pénzem is, de anyukám is támogatott. Pénzzel is, és hozzáállással is, bár az kicsit nehezebb volt. Mai napig nem örül neki, hogy ilyen messze vagyok. :/ :)

23/N

2013. szept. 28. 15:16
 14/22 anonim ***** válasza:

33 voltam, amikor eljöttem Dániába. A húgom már 26 éves kora óta itt lakik, én pedig összeköltöztem a vőlegényemmel idén januárban.

A szüleink szomorúak voltak, de elfogadták. Szerencsére nagyon gyakran hazamegyünk, 1-2 havonta.

És voip telefonon keresztül ingyen telefonálunk Magyarországra, ők meg ide Dániába.

Egyébként Skandinávia Magyarországhoz képest sok mindenben el van maradva, szóval magamtól nem jöttem volna ide lakni, otthon sokkal jobb. Egyetlen dolog miatt vagyok itt, a vőlegényem miatt.

2014. máj. 10. 21:29
 15/22 anonim ***** válasza:
90%
Támogattak? Szép is lett volna! Én évekig vittem haza a fizetésemet házfelújításra, bútorokra, az állatorvosra, orvosra, "új" használt autóra az elvált, munkaviszonyban lévő szüleimnek. Egyik sem utasította vissza azzal, hogy gyűjtsem inkább magamnak a saját keresetemet. Scheisse. Elnézést. Nem szeretnék ilyen szülő lenni, ha a gyerekeim felnőnek, és dolgoznak, és nem közös háztartásban élünk. Hadd építsék a jövőjüket!
2014. máj. 10. 21:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok megint, a 15-ös.

Németország, utána Svájc 23 évesen.

2014. máj. 10. 21:51
 17/22 anonim ***** válasza:

Olaszba jottema csaladommal 2 eve.. bar ne tettem volna.. csaladi gondok... aztan elmentem daniaba a volegenyemmel ha tudnad milyen veszekedes volt................ nem nagyon tamogattak...... veszekedes volt mindennap..

16 evesen mentem ki Daniaba,most 18 vagyok de most jottunk vissza olaszba..

2014. máj. 10. 23:11
 18/22 anonim ***** válasza:

1. Nem, sőt minden erővel igyekeztek megakadályozni a kiköltözést.

2. 30

3. Németország

4 + Azóta is itt vagyok, és köszönöm, jól. Bár hamarabb jöttem volna!

2014. aug. 3. 17:19
 19/22 anonim ***** válasza:

Külföldi munkát vállaltam nyaranta, 23 évesen kezdtem, Egyiptom, Bulgária, Görögország. Most pihi van.

A családdal közöltem, hogy megyek, nem kellett a támogatásuk.

2014. aug. 17. 14:44
 20/22 anonim ***** válasza:
23 evesen, Anglia. Tesom 19 evesen Olaszo. Tamogattak minket, anyagilag is segitettek, ahol tudtak (mindig kuldtek csomagokat).
2014. aug. 17. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!