Családban szégyenlősség! Ki hogy van ezzel? Lányok, Fiuk! Otthon családtagok, rokon elött mertek pucéran lenni? Menyire elfogadott nálatok a meztelenkedés otthon? Fiu és 29 éves vagyok
Felnőtt férfi vagy elvileg, naná, hogy zavarja őket, nem kisfiú vagy már, nem pelenkáznak már, nem ők mossák a p.ö.cs.ödet fürdéskor, hanem te magadnak.
Nálunk sem volt tabu a test, de legfeljebb annyira vetkőztünk neki egymás előtt, amennyit uszodában vagy strandon látunk egymásból, pl. férfiaknál sort vagy alsó, nem lengetik a töküket a másik előtt.
Anyámat láttam már öltözködni, melltartót cserélni, ő is engem, de ezek pillanatnyi dolgok, mi sem rohangászunk egész nap egy szál cs.ö.csben.
De nem is ez a lényeg, vannak nálunk szégyellősebb emberek, de vannak még ennél is nyíltabbak, a lényeg az, hogy ne hozzuk egymást zavarba, tartsuk tiszteletben egymást, gyerekeket, felnőtteket egyaránt.
Ha a szüleidet zavarja a meztelenséged, akkor ne mutogasd magad.
Szocializáció kérdése. Mi nem vagyunk prűd család, de nálunk nem szokás az ilyesmi. A meztelen testem látványát meghagyom a szerelmemnek. Egyébként ha 29 évesen fiúként aposztrofálod magad és nem férfiként, akkor komoly bajok vannak.
28 N
Csak azt tudnám miért kellet még 6 év múlva is kiemelni?
35 éves létedre is otthon lógatod a p.csödet a szüleidnek?
HA az utcán mászkálnál egy szál *aszban elvinnének a rendőrök. A szüleid is jogosan nem akarnak téged igy látni a saját házukban. Ha te saját lakásban vagy pucéran és igy fogadsz vendéget akkor saját szociális problémád, akinek nem tetszik nem látogat meg legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!