Családban szégyenlősség! Ki hogy van ezzel? Lányok, Fiuk! Otthon családtagok, rokon elött mertek pucéran lenni? Menyire elfogadott nálatok a meztelenkedés otthon? Fiu és 29 éves vagyok
Janifiú menj haza és ne kérdezd meg újra és újra ugyanazt, te perverz állat! :)
Intelligens ember a szülei előtt nem himbálja amúgy se.
Ez az "ők neveltek fel" betesz. Nekem meg anyám a seggemet harapdálta kiskoromban, elég hülyén jönne ki, ha ma is tenné.
A másik meg, hogy kicsi gyereknél nem mindegy? A strandon is mászkálnak pucér kisfiúk és kislányok, de egy himbálózó felnőtt pöc$ csak úgy eléggé elveszi a kedvet az élettől.
Harmadrészt, soha, de soha nem fogom megérteni azokat, akiknek még a kádban ülve is pofázniuk kell. Félnek egyedül? Ha mondanivalója van, zuhanyozzon le, és beszélhet.
Családban egymás előtt nem vagyunk szégyenlősek.
A rokonok előtt kicsit szégyenlősebb vagyok de ,nem gond ha pucéran látnak.
31N
29 évesen, nem fiú vagy, hanem férfi. És az, hogy ennyi idősen még otthon laksz, valószínűleg az ilyen betges gondolkodásod miatt van.
Ha a szüleidet zavarja, miért nem bírsz felvenni egy gatyát? Szerinted jó nekik a szőrös f.aszodat bámulni, meg eltűrni, ahogy a pucér seggeddel ülsz le a kanapéra?? Én rég kivágtalak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!